Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WhatKatieDid

Chc臋 miec figur臋 jak Kate Moss

Polecane posty

Go艣膰 Nelly17
Witam moje mi艂e panie ! Ja r贸wnie偶 mam troch臋 nauki, ale znalaz艂am dla was troch臋 czasu :) Ja jestem 2 dzie艅 na mojej diecie czekolad贸wce ! I czuj臋 sie super ! Nic nie jetm tylko pijeeee du偶oooo wodyyyyy i jem jedna milke truskawkow膮 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alessandra Ambrosio
Nelly17 dieta czekoladowa nie przyniesie rezultatow..nie posiada ona bowiem wszystkich niezbednych skladnikow potrzebnych do prawidlowego funkcjonowania organizmyu... jak skonczysz te diete to bedzie 100000% jojo.. kg wroca nadwyzka mimo ze bedziesz jadla jak ptaszek.. jednym slowem mowiac diety tego typu to sposob NA WIELKI TYLE! To samo glodowki.. zauwazcie jakie osoby sie za nie biora.. zqwsze te z nadwag膮.. dlaczego? bo mysla ze to ich jedyna szansa.. a prawda jest taka, ze tylko pogarszaja sobie sprawe. spowalniaja metabolizm.. i zaczyna sie magazynowanie.. uwazajcie na tego tpu diety.. odzywiajcie sie po prostyu zdrowo.. wtedy schudniecie szybciej, zdrowiej i trwalej!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
ja podobnie jak dziewczyny jestem zwolennikiem zbilansowanej diety na jednej czekoladzie dziennie bym raczej nie prze偶y艂a wiem 偶e to okj 600kcal ale dla mnie to za ma艂a obj臋to艣膰 no i za ma艂o b艂onnika sorry za prozaiczne pytanie, ale nie obawiasz si臋 problem贸w z wypr贸偶nieniem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
艁okej :) W takim razie zaczynam ...... diet臋 kapu艣cian膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
Ja .... nie ..... :) nie mam takich problem贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
Ojj ... nie sorka ! Zaczynam warzywno-owocow膮 ! Pomy艂ka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alessandra Ambrosio
nelly17 nie mow ze nie masz taki problemow bo prawda jest taka, ze nie wime co by bylo gdybys takowa diete stosowala dluzej... Czekolada powodj problemy z wyproznianiem czy tego chcesz czy nie.. i radze ci do tej diety warzywno owocowej dodac chude bia艂ko(twarogi, serki wiejskie, tunczyk, chude ryby, piesi z kurczaka badz indyka) i nie zapominac i zdrowych tluszczach ktore r贸wniez w odchudzaniu odgrywaj膮 duza role( oliwa z oliwek, siemie lniane, sezam, slonecznik orzechy- najlepiej wloskie) To tak po krotce;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
dzisiaj uda艂o mi sie okie艂zna膰 apetyt na s艂odycze, przynajmniej ten poranny jak ja nienawidz臋 sesji!!! przez to 偶e prawie nie 艣pi臋 ci膮gle mam ochot臋 na s艂odycze i w og贸le na jedzenie ale jakos dam rad臋 zamiast s艂odyczy zainwestuj臋 w orzechy, zawsze sa zdrowsze od czekolady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
Nie mam zamiaru jako艣 dodawa膰 mi臋sa, poniewa偶 jestem wege :) Jestem wege od 2 lat .... i p贸ki co jets mi z tym dobrze :) 呕yj臋 i nie mam 偶adnych problem贸w .... :) Mi臋so mnie obrzydza i nie mam zamiaru go je艣膰 :) Pije du偶o napoj贸w sojowych w kt贸rych jest ponad 500g bia艂ka .... :) Jem batoniki sojowe i inne produkty (oczywi艣cie jak nie jestem na diecie) :) Na razie czuje sie z tym super, a je偶eli kiedy艣 uznam 偶e chc臋 wr贸ci膰 do mi臋sa p贸jd臋 do mi臋snego i kupi臋 sobie 25dag prasowanej i zjem sobie kanapk臋 z szynk膮 :) Hmmm ... wi臋c nie b臋d臋 dodawa膰 偶adnych mi臋s do mojej diety :) Ale dzi臋kuj臋 za wskaz贸wk臋 :) Nie chce aby odebrano mnie 藕le, ale na prawd臋 czuj臋 sie dobrze bez mi臋sa :) Pozdrawiam :) Dzi艣 zjad艂am pieczarkow膮 i mussli :) Na razie nie jestem g艂odna :) teraz wybaczcie ale id臋 sie przygotowa膰 do jutrzejszego konkursu :) 3majcie si臋 cieplutko :* Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
no i jak wam idzie dziewczynki? ja ca艂y czas zakuwam powoli trace si艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
Ja tak samo .... dzi艣 mia艂am ten konkurs .... ludzie .... dajcie spok贸j ;/ Co to w og贸le by艂o ?? ?? ?? ;/ Masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
kolejna pi膮tka:) kurcze, ale ile mnie to kosztuje?? jestem k艂臋bkiem nerw贸w najgorsze 偶e mog艂abym ca艂y czas 偶re膰 wrrrrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
No to moje gratulacje !! :*:*:*:* tak 3ma膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
no i gdzie wy jeste艣cie dziewczynki??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nelly17
Ja od jutra warzywno-owocowa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Funky_Monk
po dluzszej albo i krotszej nieobecnosci witam Was drogie panie i melduje, ze u mnie zdrowy tryb zycia w trakcie. Nie wiem czy sa efekty..chyba trace wiare w siebie, nie chodzi mi o to ze rzucam sie na jedzenie bo nie wytrzymuje czy cos..nie nie nie. chodzi mi o psychike ;] odpiszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
u manie masakra stresuj臋 si臋 wi臋c jem fakt 偶e du偶o owoc贸w warzyw no i ukochanej kapusty kiszonej, ale od czekolady nie stroni臋 jeszxcze tylko ten tydzien i b臋dzie lepiej mam nadziej臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
no i si臋 pozbiera艂am od wczoraj jestem na diecie 1200kcal dosta艂am nareszcie okres i bardzo mi spad艂 apetyt:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrin13
ja jak dostan臋 okres to mam apetyt za trzech, Ty to masz fajnie:)

Udost臋pnij ten post

Do autorki: to wspolczuje.Kate Moss ma krzywe,kosciste nogi i jest bardzo koscista.Na zywo wyglada jak trupek,serio,choc ubranie potrafi dobrac tak aby zamaskowac co nie co. Dlaczego chcesz byc taka wychudzona?Faceci wola kobiety sredniej wagi,nie kosciotrupy,ale takie zeby tu i owdzie cos bylo,troche kobiecosci,np.szczupla,ale aby piersi i troche pupy bylo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
Dziwka25 widzisz o piersi nie musze si臋 marwi膰, bo praktycznie nie chudn臋 w piersiach i niezaleznie od wagi mam 75C a przed okresem nawet to 75C jest za ma艂e. Nie uwazam zeby Kate Moss by艂a jakim艣 wychudzonym wieszakiem Dla mnie wygl膮da bardzo szczup艂o, ale nie jest jaka艣 strasznie chuda Co do tych facet贸w... nie odchudzam sie dla facet贸w tylko dla siebie Czuj臋 si臋 lepiej gdy mam p艂aski brzuch nosze rozmiar 36 ni偶 gdy nosze 38 i brzuch wystaje mi jak ba艅ka z reszt膮 ja sie zawsze ba艂am 偶e ludzie mnie b臋d膮 postrzegali jako tak膮 wysok膮, dobrze zbudowan膮 bab臋 :P a ja chcia艂am by膰 niska i drobna wzrostu nie zmienie ale tusze tak Niekt贸rym dziewczynom pasuj膮 okr膮g艂e kszta艂ty, a mi nie za bardzo szczeg贸lnie 偶e mam ko艣ciste r臋ce i ramiona, wystaj膮ce obojczyki, za to pup臋, biodra i brzuch ot艂uszczone Rozumiem tw贸j punkt widzenia, np taka Beyonce - super wygl膮da chociaz nie nosi rozmiary 34, tak samo J Lo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WhatKatieDid
Fajnie si臋 czuj臋 jak tak ca艂y czas nie pod偶eram:) dzisiaj ju偶 troszczeczk臋 po膰wiczy艂am:) wieczorem znowu nauka... ehhh trace si艂y ci臋zko by膰 studentem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katrin13
i maturzystka:/

Udost臋pnij ten post