Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23aszia

STRASZNIE OCHYDNA SĄSIADKA!! CZY ONA JEST SKAZANA NA SAMOTNOSĆ?

Polecane posty

MAM SĄSIADKE MŁODSZĄ ODE MNIE O 2 LATA, MA 20 LAT NIGDY W ŻYCIU NIE MIALA ŻADNEGO CHŁOPAKA, ŻAL MI JEJ OKROPNIE ALE Z DRUGIEJ STRONY JEJ RODZICE ZEBY JEJ CHOC TROCGE POLEPSZYC ŻYCIE POWNNI WZIĄĆ KREDYT NA JAKĄŚ OPERACJE PLASTYCZNĄ N BO DZIEWCZYNA WYGLĄDA TAK: NOCHAL JAK GAŚNICA OGROMNY ;/ WIELKI ŁEB, SZPICZASTA BRODA, BLOND TŁUSTE WŁOSY SPIĘTE ZAWSZE W KUCYKA, I DO TEGO TRAGICZNA CERA!!! TRĘDOWATA WRĘCZ, POZATYM JEST WYSOKO I W MIARE NORMALNEJ BUDOWY NIE MA NADWAGI, CZY KTOŚ BY Z FACETÓW NA NIĄ SPOJRZAŁ? CHCIALABYM JEJ JAKOŚ POMÓC, ALE GŁUPIO MI MÓWIĆ JEJ IDZ DO STARCH NAMÓW ICH NA TO ŻEBY CI ZASPONSOROWALI OPERACJE NOSA, DALEJ JUŻ BY SIE COS MOŻE DALO ZROBIĆ, UMALOWALBYM JĄ,POWIEDZIALA JAK SIE UBRAĆ, Z CERĄ TO DO DERMATOLOGA, CZY KTÓRYŚ Z WAS BY JĄ PRZELECIAŁ JAKBY SIĘ NA TO ZGODZIŁA??? CZY RACZEJ NIE MA SZANS??

Gość OleczkaLoLi
ZAJMIJ SIĘ SOBĄ

Gość frytka tez miala ohydny
kitol a jakos dala rade 🖐️

Zdziwiłabyś się, jakie paskudy znajduja amatorów :P A poza tym, dlaczego niby operacja nosa? :o Moze zmiana fryzury, makijaż i inne ciuchy zrobią z niej piękność, której nos tylko doda pieprzu? :o Zresztą może ona jest brzydka tylko z twojego punktu widzenia?

wlaśnie nie z mojego punktu widzenia tylko, każdy to mówi,szok a do tego niesympatyczna jest, nos zaczyna się pomiędzy oczami wysoko prawie z czola wyrasta i kończy sie daleko za wargami, do tego wlaśnie ogromna głowa i okropne pryszcze, więc sam makijaz czy ubiór dużo nie zmieni

Gość teraz to sie wkurzylem. .
ja mysle ze piszesz o sobie ..... :P

Gość daruj sobie dziwaczko