Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Studia do piero rok po maturze?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Powiedzcie mi jedno. Mam ostatnio kryzys straszny, przede mna matura a ja juz mam po prosttu dośćnauki i nie chodzi o nauke do matury tylko po prostu... 12 lat zakuwania to dla mnie za duzo. Zastanawialam się, czy nie zrobic po maturze rocznej przerwy nie isc do prascy, nie odpoczac od nauki idopiero potem isc na studia ale wszyscy mi to odradzajaa, mowia ze potem nie wroce, ze zosatne w jakiejs maloplatnej pracy a potem bede zalowac... Czy ktos z was tak zrobil no i jesli tak to jak odczucia? Czy to naprawde jest taki głupi pomysł?

Gość bardzo glupi
pomysl i znajomi ci dobrze odradzają. W 95% się potem nie zbierzesz do dalszej nauki albo brak pieniedzy w "małopłatnej" pracy ci to uniemozliwi. takze idz od razu do dalszej szkoly!

nie rob przerwy...uwierz tylko teraz tak mówisz, bo jesteś przemęczona :) potem po maturze ochłoniesz i zmienisz zdanie, odpoczniesz. Praca wydaje Ci sie lepszym rozwiązaniem ale uwierz to tylko sie tak zdaje. Ja tez to przerabiałam:) ale w pracy tez stresy,,,nowe miejsce...nowi ludzi....nowe obowiązki ....WYBIERAJ STUDIA :) 3 mam kciuki :)