Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbitkaka

Nie mam pomysłów na spędzanie wspólnego czasu

Polecane posty

Gość orbitkaka

Zawsze robimy to samo, nasze dni sa podobne. Mieszkamyu w sredniej miejscowości. On czesto sie pyta na co mam ochote a ja nie wiem :( poprostu zero pomyslow. Kino, drink, deser, film u ktoregos z nas w domu, zima lyzwy, latem rower i na tym sie konczy :( Podpowiedzcie mi cos! Albo pomozcie mi chociaz zaplanowac jeden dzien tak by go wspominal na dluuuugo. Jestesmy razem prawie 4 lata i czuje ze robi sie po prostu NUDNO!!! Dodam ze ogolnie nam sie uklada.

Gość cioteczka_dobra_rada
Jezu, jak ja bym chciała takiej nudy we dwoje. :(

Gość llalala
jaka to miejscowość? może są u Was koncerty?

Gość adam z bytomia
niestety juz nie bedzie lepiej i inaczej tak to juz jest po kilku latach zwiazku wyobraź sobie teraz ze bedziecie razem po slubie trzydziesci pare lat moze zrobcie sobie dziecko ??? wtedy przestaniesz zadawac takie glupie pytania bo nie bedziesz po prostu miala na to czasu bedziesz miala caly swoj czas zajety ;)

Gość agnieszka123321666
a jak wasze życie erotyczne?

Gość tak ja tez jestem za dzieckiem
mysle, ze wiele wniesie w wasz zwiazek.....:D

Gość 4funimhir
tak, jak na 13posterunku w jednym z odcinkow (kasia byla w ciazy): -a mowe sie on ucieszy jak sie dowie????????! (buahahahaha) ;)

Gość i tak nie zdam prawka
moze romantycka kolacja, wieczor ? Moze idzcie na wesole miasteczko, na basen, impreze ze znajomymi, pojedzcie do innego miasta na jeden dzien itp :D

Gość hmmmyhmwy
bieganie? albo: muzem ziemi podlaskiej? mozesz zadzwonic do przyjaciela :D

Gość hmmmyhmwy
oo moze zapiszcie sie na "SELEKCJE", dostarczy wam niezapomnianych wrazen, a tak cos szybciej, zbierajcie kase dla wosp ;) inne: zaluzcie zepol rockowy, kolo rozancowe o 6 rano, chor parafialny proby codziennie o 5rano jak malo to mow :D

Gość no ja to bym spróbowała
zasadzić wspólnie w łazience fasolę. wystarczy odkuć glazurę i siać!!!

moze psa sobie kupcie?tresujcie go razem, moze jedzcie z nim na wystawe jak zdecydujecie sie na rasowego???itp itd

zależy skąd jesteś ile masz lat itp jak masz ochotę na odrobinę szaleństwa to nie planuj tylko idź na żywioł zawsze można zrobić coś niezwykłego jeżeli potrzebujesz tylko takiego bodźca to u mnie zawsze skutkowało samochód czy inny środek lokomocji i jedziemy przed siebie zobaczymy czym to się skończy:D