Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam co o tym

Czy rzadsze mycie włosów może poprawić ich kondycję?Jak myślicie?

Polecane posty

Gość Constellationlyra
miasto w którym mieszkam jest umiarkowanie zasyfione

Constellationlyra ----> Sory,ale potluczona to moze Ty jestes.Nikt Cie tu nie obrazal,wiec pokaz,ze masz choc odrobine kultury.My uwazamy,ze ZAZWYCZAJ jest tak,ze problemy z cera i problemy z przetluszczajacymi sie wlosami,ida w parza.I nikt tu nie powiedzial,ze ZAWSZE tak musi byc,bo kazda wie,ze to nieprawda.Tylko najczesciej tak jest.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość Shhhh.
Tak, myjcie wlosy codziennie, za dwa lata będziecie musiały myć co pięć minut :]

Gość MRB
dziewczyny chcecie miec geste wlosy?to musicie je podcinac co miesiac i cały czas zapuszczac włosy przede wszystkim musza byc zawsze mokre polecam nie suszyc ich suszarka i nosic w torebce mgiełki aby je nawilzyc unikac pomieszczen klimatyzowanych nosic hustki na głowie latem lub czapeczki myc do woli ja robie tak:myje co 2 dni w szamponie z rzepy a w ciagu dnia 3,4 razy ale letnia woda bez szamponu wyobraz sobie ze jestes ryba bez wody nie masz szans.Nie farbuj włosow i nie lokuj nie uzywaj lakierow tj.chemikalja OPRYSKI JAK NAJMNIEJ.

Gość MRB
IDZCIE DO DERMATOLOGA W SPRAWIE WLOSOW ON TEZ WYLECZYŁ MI TRADZIK

Gość Małe Wuwu
Kiedyś myłam włosy raz na tydzień. Potem codziennie. Teraz raz na 2-3 dni. Akurat próbuję je przetrzymać. Może będą ładniejsze. Gdy myłam je rzadziej, były ładniejsze. Teraz przeszkadzają.