Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pulpitacja serduszka

Dziewczyna powinna byc...bla bla bla, czy warto sie dla kogos zmieniac ?

Polecane posty

Gość miałam nick czarny
widać ,że gnom ma jakieś problemy ze sobą a ciekawe ile to dziecko ma lat ? ok jak kobieta np za dużo pali pije i jest narkomanką to dla faceta w tym wypadku powinna się zmienić

hehe zmiana jedno 90 stopni i drugie 90 stopni..........ale czemu, powiedzcie mi czemu, bo ja moze jakas glupia jestem, w ogole zaczynac cokolwiek z kims, kto jest wlasnie te 180 stopni od nas? do kurzej twarzy, przeciez kazdy jest inny i zdecydowanie mamy szanse na kogos, kto nam bedzie pasowal lepiej - a jak nie, to , cytujac kogos powyzej- niech spada nadrzewo banany prostowac! :)

Gość monyka1
a jesli zakochuje sie w chlopaku ktory na poczatku zdaje sie byc idealem a zachowuje sie nienagannie by mi sie przypodobac - tak zazwyczaj jest na poczatku znajomosci to tez powiecie ze zakochalam sie w jego wyobrazeniu ?

Gość Pulpitacja serduszka
z tego co wnioskuje to nie warto...aha, no apropo tych stopni, nie myslalam o matematyce piszac 360 stopni...wybaczcie mi, zdarza sie ludziom wszystkim popelniac bledy. No wlasnie, nie warto sie zmieniac, ale w zyciu? Np: wyprowadzka z jednego do drugiego miasta...? Bo wygladu czy charakteru to mi nawet przez mysl nie przeszlo...