Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodalbboniedoda

ogryzanie łozeczka przez 10mies.szkraba

Polecane posty

Gość dodalbboniedoda

nie moge zostawic dziecka w łozeczku bo od 2 tygodni jego pasja jest ogryzanie krawedzi łozka.Nie wiem co bedzie dalej,ale na razie hania zaczyna zabkami wyrywac fragmenty drewna-drzazgi..czy miałyscie ten problem?jesli tak-jak go rozwiazałyscie?czy mozna czyms posmarowac krawedzie?lozko mialo sluzyc jeszcze rodzenstwu malej,ale chyba nawet jej nie bedzie sluzylo do konca

Gość Alexxxa
Mój syn obgryzał łóżeczko. Spiłowywałam nadgryzione fragmenty pilnikiem. Na szczeście przeszło mu, zanim zjadł całe :)

Mój synuś też tak robił i syn koleżanki też, obwiązywałyśmy łóżeczka (górną krawędź ) bandażem który co kilka dni zmieniałam - po kilku tygodniach znudziła mu sie ta rozrywka :)

Mój synuś też tak robił i syn koleżanki też, obwiązywałyśmy łóżeczka (górną krawędź ) bandażem który co kilka dni zmieniałam - po kilku tygodniach znudziła mu sie ta rozrywka :)

Gość adusiaa28
mój synek też obgryzał krawędź łóżeczka...dla sprawdzenia posmarowałam mu cytryną-ale gdzie tam...smakowało mu wtedy bardziej...to już tak nie robiłam.

Mój Paweł też tak robił gdy wychodziły mu zęby i tak samo jak powyżej jest napisane obwiązałam łóżeczko bandażem lub jakimś materialem. gryzł nadal ale łóżeczko uratowałam ;)

Gość Jest gorzki lakier
dla dzieci obgryzjających paznokcie - PAZUREK - ja posmarowałam nim smoczek dziecka i pomogło.

Moja gryzie wszystko :) Łóżeczko naszczescie z materialu wiec nie przegryzie ale ostatnio pogryzla torebke kolezance ( mówilam ze jej pogryzie ale ona sie cieszyla i mowilą ze to nie szkodzi no to ma :P) a nam przegryzla kabel usb do aparatu fotograficznego...

Na naszym łóżeczku tez odbite pierwsze zęby:o Stolikowi u cioci też sie dostało...obgryziony dookoła:o Na szczęście samo jej przeszło:)