Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialaa

ores wcześniej po solarium, isc znowu?

Polecane posty

Gość bialaa

Wczoraj byłam pierwszy raz na solarium 5 minut. dzisiaj dostałam okres po 26 dniach od ostatniego. Nigdy nie miałam takich krótkich przerw. Ostatnio było to 36 dni. A tak średnio to 31-34 dni. Możliwe że to przez solarium? W sobotę znowu miałam iść na 5 minut, a teraz nie wiem. Co radzicie? Iść?

Gość lokgffddd
w czasie okresu nie jest wskazane przegrzewanie bo mozesz dostac krwotoku. ale ja chodziłam i nic sie nie działo :)

Gość bialaa
Mam nadzieje że przez te 5 minut sie nie wykrwawię ;) Ale mam trochę stracha czy nie będzie bardziej obfitszy a w poniedziałek sylwester :D

Gość lokgffddd
jak pojdziesz w sobote to bedzie 3 dzień to juz ten najbardziej obfitszy minął okres wiec chyba nic nie powinna byc.

Gość _--edyta--_
Podczas okresu nie jest wskazane chodzenie na solarium, nie powinno się nawet w tym okresie opalać na słońcu. Organizm jest wtedy osłabiony i może dojść do omdleń, wymiotów, bólu głowy czy dostać gwałtownego krwotoku i zamiast pięknej opalenizny dostać się na oddział ginekologii. Poza tym skóra podczas okresu jest deliktaniejsza i bardziej narażona na oparzenia. Osobiście omijam solarium szerokim łukiem podczas miesiączki. Niektóre jednak kobiety chodzą i nie widzą w tym nic złego. Każdy organizm reaguje bowiem nieco inaczej. No cóż, tak czy siak wydaje mi się, że okres nie trwa aż tak długo więc warto przeczekać te pare dni:)

Gość bialaa
niestety średnio okres trwa mi 7 dni :(