Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebecccca

zlapalam dola

Polecane posty

Gość rebecccca

sama nie wiem czemu,chyba przez to ze ciagle porownuje sie z innymi ludzmi:( a moze przez to ze nie mam i chyba nigdy nie mialam tzw. "paczki znajomych" z ktorymi mozna wyjsc dzies razem ciagle we mnie tkwi poczucie nizszosci, czuje sie gorsza od innych, moze to temu ze gdy bylam mala nie powiedzial mi ze jestem ladna, madra, fajna.... tylko ciagla krytyka

Gość Peyo
chcesz tao masz moj gg zawze sie mozesz pozalic ja tez nie naleze do szczesliwych ludzi :( 11015106

Gość poczatkujacaaaaaa
autorko z jakiego woj. jestes? nie ma innej rady, jak po prostu zmien tok myslenia, przestac myslec o sobie jak o kims gorszym..

Gość rebecccca
jestem ze slaska....

Gość poczatkujacaaaaaa
wczoraj znalazlam fajna mysl..posluchaj "po raz kolejny upewniam sie, że w zyciu obowiazuje pewna prosta, ale i skomplikowana zasada.Postarasz sie, nie poddasz, bedziesz walczyl o siebie nie tylko z innymi, ale i SAMYM SOBA, to predzej czypozniej zobaczsz wokol inny swiat.Ten wymarzony." przemysl to

autorko przestań sama sie porównywać z innymi jesteś sobą i jeżeli coś ci się w samej tobie nie podoba to to zmień ale tylko i wyłącznie dla siebie a nie dla innych a ludzie to tylko ludzie nigdy nie będą akceptować cię wszyscy

Gość rebecccca
dziekuje:*

Gość demontażż rzeczywistościi
ja porównuję się tylko do siebie