Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weqjfdskja

Elocom

Polecane posty

Gość weqjfdskja

Stosujecie go na twarz? Bo mi lekarz mówił smarować, a na ulotce napisane jest, że tak nie można.

jezeli to sterydowa masc to nie powinno sie stosowac, bo powoduje szybsze powstawanie zmarszczek, plamy, ścieńczenie skóry i ogólnie szybsze starzenie się skóry... ale jak mus to mus... sama czasami smaruję, jak już nie wytrzymuję

Gość weqjfdskja
Nikt więcej nie pomoże?:-(

Gość a ddaa
ja Smarowalam buzie elocomem---- zawiera on hydrokortyzon. Niestety po nim strasznie mi sie cera popsula, a dokladniej byla cienutka, pojawila mi sie plamka wokolo ust. Zostal mi przepisany przez dermatologa na krostki jakies okoloustno drozdzakowe zapalenie, ktorego nabylam na wycieczce w Egipcie. Po smarowaniu buzi przez dwa dni wszystko zniknelo az bylam w szoku a gdy przestalam smarowac to tak mnie wysypalo ze szok!

Gość weqjfdskja
A mi lekarz przepisał to właśnie na zaczerwinioną, suchą skórę wokół ust

Gość a ddaa
no wiesz ja decyzji twojego lekarza nie bede podwazac. Ja osobiscie nigdy juz nie uzyje elocomu gdyby nawet istaniala taka potrzeba

Gość ewqa2
Nie smaruj dlugi czas, moze kilka dnii 2-3 nie wyrzadza krzywdy. Na twarzy czesto po sterydach nastepuje posterydowe zapalenie skory a wtedy to dopiero problem.

Gość ewqa2
Pomoge Ci , teraz doczytalam na co ci ten elocom jest potrzebny. Kup sobie 3 procentowy puder propolisowy firmy Farmapia, sprawdz za uchem , czy cie nie uczula. On powinien ci pomoc, tak ostatnio wyleczylam siostre a miala to samo wokol ust co ty, sucha , czerwona skora. Sprobuj a elocom zostaw na pozniej.

Gość weqjfdskja
Dzięki bardzo

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
Chyba nie mozna stosować go na twarz