Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziaczekmisiaczek

Okres po porodzie przez cc

Polecane posty

Gość zuziaczekmisiaczek

Hej!!!! Mam pytanko do mam po cesarkach.Wczoraj po 2 miasiącach od cesarki dostałam pierwszy okres.Dziś dosłownie mnie zalewa - istny potop szwedzki.Podpaska nie wytrzymuje nawet godziny - nigdzie nie wychodze,bo boję się,że mi gdzieś przeleci na spodnie - wtedy byłby wstyd jak niewiem.Dziewczyny pomózcie -czy to jest normalne????A mozna coś kupic w aptece na takie dosłownie krwotoki - chodzi mi o jakies gigantyczne podpaski-bo zwykłe przelatują tak,że aż po nogach ciekanie.Doradźcie coś.Pozdrawiam;-)

Ja tez tak miałam :( .Mozesz zastosowac te pieluszki co po porodzie :(. A może zgłosisz sie do lekarza ?????Bo jeżeli tak bardzo krwawisz ???? Możesz jeszcze kupic w aptece tabletki ziołowe HEMORIGEN sa bez recepty.Działaja przeciwkrwotocznie.Ja je zazywam bop mam brzydkie okresy.

ja tez mialam noiezly okres ale przeszlo samo!powinnas sie spytac jednak lekarza czy wszystko ok bo zawsze lepiejdmuchc na zimne a ja teraz mam obfite krwawienia ale juz nie bede wspominac dlaczego i powiem ze tampony w tym wypadku i podpaska razem stosowane pozwalaja przetrwac godzine a potem znowu ale moj lekarz mi powiedzial ze to normalne.tyle ze ja troche inna sytuacja wiec sie dowiedz napewno cie nie wysmieje!

Gość zuziaczekmisiaczek
Własnie miałam dziś iść do ginekologa na kontrole po połogu - jestem nawet zapisana,ale wydaje mi się bez sensu iść z takim okresem - wątpię czy dało by się tam coś zobaczyć.Czy warto iśc z okresem ????- bo nie wiem nigdy nie chodziłam w te czerwone dni do ginekologa.

mi sie wydaje ze podczas okresu nie przeprowadzi ci badania ginekologicznego ale mozesz siezapytac o to krwawienie i to zawsze cos!

Ja bym doradzała wizytę u lekarza. Takie obfite krwawienie lepiej sprawdzić. Ja dostałam 3 miesiące po cc , ale bylo takie co zawsze.