Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhnmnm

Dlaczego dziewczyny lubia drani??

Polecane posty

Gość candywoman
bo są masochistkami

Gość koldkdkdfkdasjfsda
nie tyle lubią drani co pociągają ich cechy uznane powszechbie za męskie którymi tzw: dranie się charakteryzują czyli ogólnie mowiąc postawa łowcy pewnego siebie

Gość zyk zak
nie znoszę tego typu facetów

Gość mia77
Ej!! mogę mówic tylko za siebie...najseksowniejszy facet to ten ze wspaniałem umysłem, piekielnie inteligentny . Dran to zawsze tylko drań

Gość piekielnie inteligentny dran
:classic_cool:

Gość panie andrzeju
czyzbys jakis uraz mial do kobiet ze tak nieladnie generalizujesz?

Gość ontherocks
No wlasnie, czemu? Mam ewidentna slabosc do drani, w miejscu pelnym fajnych i porzadnych facetow potrafie wylowic z tlumu takiego drania i wtedy juz jestem przegrana... Obecnie od pewnego czasu \"bujam \" sie w nieodpowiednim facecie - wiem, ze to cham, sknera i ogolnie nieciekawy czlowiek, ale nic nie poradze na to, ze jak go widze, kolana miekna , itp... Choc jestem pewna,ze jakby co, zlamalby mi serce... A jak podbijaja do mnie \"dobrzy \" chlopcy, uwazam ich za nudziarzy i nic mnie w nich nie pociaga!

Gość zyk zak
cech które wymienia Andrzej coaz rzadziej można spotkać u facetów nad czym ubolewam

Gość nudy bez przerwy
"Napewno dziewczynom nie mozna zaimponowac pasjami,wiedza,kultura,byciem uprzejmym dla nich facet gdy jest wrazliwy na piekno przyrody,wszechswiata uchodzi za mieczaka" Po wielokrotnym czytaniu Twoich wpisów, dochodze do wniosku, ze Ty jesteś odbierany jako mało męski bo Twoja postawa jest bliższa kobiecie oczekującej wsparcia, niż mężczyźnie mogącego dać wsparcie (nie mam na myśli pieniędzy, pozycji społecznej!!!) emocjonalne. Wydaje Ci się, próbujesz to wmówić sobie i innym, ze to Twoje zainteresowania sprawiają, że kobiety odbierają Cię jako mało interesującego. Szukasz winy poza sobą, w tych niemądrych kobietach, wyzutych z intelektualnych zdolności, zamiast spojrzeć wprost; problemem jest Twoja postawa a nie zainteresowania. Kobiety (oczywiście nie wszystkie) uwielbiają mężczyzn z zainteresowaniami, na etapie "chodzenia", randkowania, większości to nie przeszkadza, wręcz jest zachętą. Często przeszkadza potem gdy pasja przesłania meżczyźnie prozaiczne obowiązki. Ale to już jest inna historia.

Gość łaaaałłł
jakaś psycholożka się odezwała. xP

Gość nudy bez przerwy
Proponuje przyjrzeć się lordowi Byronowi. Poeta uznany za romantycznego, z pewnością wrażliwy na piękno przyrody, architektury. Ale jednocześnie posiadający cechy, które tu przypisujecie draniom; po prostu władczy, trochę arogancki, taki który samym wyrazem twarzy daje do zrozumienia co zrobi i robi to. W tym się zawiera męski sex appeal, w pewności i zdecywowaniu, okraszonym wdziękiem (męskim). Ale wszystko to w różnych proporcjach, różnym kobietom się spodoba. Lansuje się taki bzdurny pogląd, jakoby mężczyzna wrażliwy na piękno świata, czuły był słaby psychicznie a pozbawiony wrażliwości automatycznie silny. Często bywa odwrotnie. Często także mężczyźni słabi psychicznie, pozbawieni cech uważanych przez kobiety za szczególnie męskie, chowają się ze swoimi brakami i kompleksami za tzw: "wrażliwość", która często jest po prostu nadwrażliwością i neurozą.

najcudowniejsza kobieta ta ktora umie przyrzadzic dobra wieczerze, szanuje tez gdy wie jak sprac zolte plamy na bieliznie :) wspolczesne damy niestety nie szaunuja siebie, chyba poszukam jakas slicznotke na ukrainie...

zgadzam sie z lara...tacy mnie osobiscie podniecaja...wole drania od kolesia ktory zadaje pytania typu "moge cie pocalowac " ? a drań jest stanowczy,męski i wiec czego chce...kwintesencja meżczyzny :P

Gość przerwa miedzy palcami
bo nie sa nudni ?

z draniem czują się bezpieczne, wiedzą, że potrafi skrzywdzić, a więc i skutecznie obroni w razie czego :P