Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasio

sex ze starszą

Polecane posty

Gość jasio

mam problem mam 22 lata i kręcą mnie tylko starsze babeczki mlodszych mam dość ale najlepsze żę starsze tak o 8 laat :D czy to jakkaś anomalia kto mi pomoże ? mioje gg12650719

Gość sranie w banie...
3 dychy to jeszcze nie taka stara, co najwyzej musi wiecej czasu spedzac nad retuszem...

bo mlode co chwile cos, a to zle go wezma, a ta zebami zachacza itd. a taka cudowna 30stka to wie wszystko co kobieta powinna wiedziec

no wiadomo takie sa teraz trendy we wspolczesnym swiecie. musisz walczyc o swoje i najlepiej jak zagaisz z kierowca autobusu lini pks relacji warszawa-pruszkow. drzwi stoja przed toba otwarte poniewaz codziennie, gdy kanary przychodza do pracy powinny przbic karte magnetyczna ukazujaca o ktorej zaczynaja, ; jednak ze polska to biedny kraj kierowca sciaga swoje garniturowe spodnie wyprasowane w kant z lumpeksu za zloty dwadziescia groszy i podstawia swoj wielki zad pod pineske kanara ktory nei kapal sie przez dwa tygonie poniewaz nie uznaje pojecia "woda"

Gość Henryka 1938
o 8 lat starsze , phi młodzieńcze - moze ze mną spróbujesz?

Gość Zula123456
A co myślisz o seksie z kobitką starszą o 20 lat ?

Gość Zula123456
Mam 50 lat i jestem dziewicą.

Gość misioo77
Starsze kobiety zawsze byly pozadane przez mlodszych mezczyzn. facet dopiero po 40 zaczyna ogladac sie za mlodszymi. Bedziesz mial kolo 30 to zaiteresujesz sie tymi kolo lub po 40. Ja osobiscie do tej pory z najstarsza kobieta jaka mialem do czynienia to bylo 9 lat roznicy a nie powiem z chencia bym podwyzszyl ta roznice

Gość dobrotliwy
mnie sie zawsze podobała moja pani polonistka z LO miała coś koło 45 lat a ja ponad dwa razy mniej :-(

Jarek nikt nie jest wiecznie mlody,. i prosze mi tu nie mowic ze 30tki sa stare bo dostane depresji

Gość dobrotliwy
dzajna 30 parolatki sa w sam raz kobiatki , duoz lepsze niz 20 letnie siksy :-)

Gość dobrotliwy
hmmm uuppps, 20 latki też sa w porzadku lubie z nimi rozmawaić i wybrać sie na cappuciono do kawiarni :-) nie powinny sie seksić za bardzo - młode dziewczyny musza sie szanowac :-)

Gość Romeo_85
A ja mam 23 lata i nietkne młodszej niz 40 lat. Z taką 40stką moglbym szaleć 10 godzin dziennie

dżajna - termin przydatności kobiety kończy się w wieku 25 lat, potem marszczą się i puchną ;)

Gość Romeo_85
dżajna to potem ja cie przygarne i zajme sie toba

Gość dobrotliwy
Jarek-84 ciekawy jestem jak bedziesz chciał zapiac dziewuszke w wieku 21 lat sam bedać 60 latkiem grubym i na wpół impotenetm , ciekawei co ona wtedy powie ;-) haha

Gość Romeo_85
Nie wiem, mozesz isc do klasztoru albo przesladowac jareczka. A potem przyjdzie czas, zglosisz sie do mnie, ja sie przykleje do ciebie i juz nie puszcze i pozamiatane :)

Gość eee tam....
nic się Jarek na tych sprawach nie znasz, widać, że z ciebie jeszcze gołowąs :) ja mam 39 lat i nie tylko się nie pomarszczyłam, ani nie napuchłam ale wiek dodał mi smaku i uroku dojrzałości :D, a mój młodszy ode mnie 10 lat partner, był wprost zachwycony moją jedbawiście miękką skórą....

Jarek... my mamy chociaż kremy, tudzież inne sposoby, a Tobie jak opadnie nie będzie już ratunku :)

ja mam 34 lat i jeszcze się nie odchudzam ani nie wcieram kremów na zmarszczki...mało tego nie używam makijażu...i zawsze jestem naturalna