Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smootna25

jest mi smutno, zawsze ja sie musze starac

Polecane posty

Gość smootna25

jestesmy razem 6,5 roku. wiem wiem zaraz posypia sie gromy - to go zostaw itp. chodzi o to, ze jak sie zle miedzy nami dzieje, to wina jest zawsze przypisywana mi, on nigdy nie wyciagnie reki pierwszy. co wiecej - jak jest dobrze to musze sie bardzo pilnowac by panicza niczym nie urazic, bo znow bedzie obraza majestatu... zyje w ciaglym stresie przez niego... tak chcialam sie wygadac

Gość tak juz jest
jak ma sie partnera, ktory uwaza sie za ideal, i w konsekwencji, wszyscy sa gorsi. trudno taka osobe zmienic, bo takie osoby nie uznaja ze są winni czemus. w koncu sa odealni:P

znam to...wlasnie znow sie poklocilismy i to ja znowu sie do niego pierwsza odezwalam, bo on moze i by sie odezwal, ale po kilku ladnych dniach, a mi szkoda zycia na czekanie. zawsze ten sam schemat, wyglupiamy sie czy cos on cos powie ja uznam to za zart, ja cos powiem on juz to bierze do siebie czesto i zaczyna sie rozmowa, w ktorej probuje mi udowodnic, ze to moja wina...kiedys dawalam sie na to nabrac, dzis mowie, ze nie pozwole sie tak traktowac i koncze rozmowe, czesto wychodze. wiele razy mu mowilam, ze nie moze sie tak zacowywac, ale on twierdzi, ze zawsze ma powod, bo ja cos zrobilam. bardzo sie roznimy i wydaje mi sie, ze bedzie to powod rozstania. milosc czasem to za malo.

Gość stara baba się wypowie
Przez te prawie 7 lat przyzwyczaił sie właśnie do takiego modelu relacji, on ma wszystko w dupie a Ty mu nadskakujesz i uważasz by mu nie nadepnąc na odcisk... Sama go tego wyuczyłaś, trzeba było kształtowac wasze relacje od początku a nie się godzic na taki cyrk. Teraz trudno będzie to odkręcic bo na próby zmian on najprawdopodobniej zareaguje fochem. Może zabaw się w zwierciadło i sama zastosuj metodę focha do momentu aż on przeprosi, tylko tym razem bądz twarda i nie ulegaj jego manipulacji by znowu nie skończyło się przeprosinami z Twojej strony w stylu: Przepraszam za to że byłam na Ciebie zła o to że miałeś mnie w nosie, bo w sumie miałeś prawo mnie lekceważyc i nie powinnam się o to gniewac"

Gość hfggd
Zostaw go.