Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikorka i wrobel

i znowu to samo.........

Polecane posty

Gość sikorka i wrobel

znowu siedze i rycze znowu z problemami zostałam sama znowu jak potzrebuje wsparcia to nikogo nie ma zleca sie dopiero jak sami beda potrzebowac czegos:(

Gość sikorka i wrobel
wlasnie siegnełam siedze i płacze:(

Gość sikorka i wrobel
ni wypłakanie sie pomaga..... skoro wyggadac sie nie moge to musze jakos wyrzucic z siebie te zle emocje..... posiedze poplacze do monitora

Gość ijuz
no mow o co chodzi, razem damy rade ,tylko prosze nie ze chlopak mnie zostawił ble ble ble

tacy sa Ci pseudo przyjaciele, jescze niedawno sama latalam do swojej \'\'kuzynki-przyjaciolki\'\', bo zostawil ja chlopak...gdy sytuacja sie zmieniala i poznala kogos..a ja zostalam sama..to niestety moge liczyc tylko na siebie

Jyz jestesmy ze sobą ponad dwa lata, i jakoś ion mi się nie znudził i mogę tylko z nim spedzać czas, ale widocznie ja mu się znudziałam, widocznie co 2 lata powinno się zmieniać zmieniać osobą z którą się jest.

Gość sikorka i wrobel
nie nie chlopak....... wsumie to moze glupota...ostatnio mam bardzo duzo urzerania sie z urzedami lekarzami.... i jak to bywa odsyłaja mnie z jednogo urzedu do drugieo....w efekcie malo co zalatwilam chociaz chodze juz od ponad 2 tyg do tego dochodzi nowa praca ..stres..inne zmartwienia... i tak przyszedl czlowiek zdolowany...kolejny dzien zmarnowany..siada z nadiieja ze wygada sie komus.....i jak zwykle dostaje w twarz bo nikt nie ma czasy :o wszysy czlowika olewaja :o no i nie wytrzymałam :( \wiem glupia jestem>:(

Gość sikorka i wrobel
tak tylko ze ja nie jestem silna osoba i ciezko sobie radze ze swoimi problemami....a szczerze to nigdy nie zdazylo mis ie zebym faktycznie miala sie do kogo zwrocic o pomoc chociaz faktycznie robie tak juz w ostatecznosci nie wiem moze problem tkwi we mnie nie naleze do osob ktore siedzai sie uzalaja ale sa takie dni ze czlowiek poprostu ma wszyskiego dosc

pomaga..wyplakanie sie do konca..tak, ze juz nie ma pozniej czym plakac..albo jakas optymistyczna muzyka, troch potanczyc i zjesc cos dobrego:) no i uszy do gory, nastepnym razem jak cos beda chcieli od Ciebie to tez ich zlej tanecznym krokiem ;)