Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro i smutnooo

CO MYSLICIE??? SMUTNO MI .......

Polecane posty

Gość przykro i smutnooo

Moj facet mial pracowac 2 dni po swietach czyli wczoraj i dzis... ubolewał nad tym bardzo i proponował zebym przyjechala do niego ale uznałam to za niepotrzebne bo i tak siedzialabym cały dzien sama bo on byłby do pozna w pracy... Wczoraj dzwoni do mnie z pracy ze dzis ma wolne i co? Ze idzie i wczoraj i dzis spotkac sie ze znajomymi... i ani słowa ze ja chciałby bym przyjechala... ze mam przyjechac w sobote... Jest mi przykro i nie wiem czy mam o co sie wkurzac czy uwazacie ze wydziwiam...??? Dodam ze on wie, bo nie ukrywam tego, ze tesknie za nim :(

Gość malwa po deszczu
nie przejmuj się. powiedział,żebyś przyjechała. tylko Ty uznałąś to za niepotrzebne,a z facetami różnie bywa. bardzo czesto mowia ze cos zrobia i ida gdzies z kumplami. nie smuc sie to normalne i napewno nie chodzi o Ciebie

Gość przykro i smutnooo
Jak to po co? Bo kocham Go i mi Go brakuje gdy jest daleko... no i mieszkamy razem....

Gość przykro i smutnooo
Ale on na prawde wczoraj był, wrocil pozno, napisał esa jak dotarł. Dzis ma spotkanie byłej klasy z lo...

Gość przykro i smutnooo
no własnie tak postanowiłam i juz zaczynamy sie ustawiac na wieczór. co nie zmienia faktu ze jest mi smutno :( przykro:( tym bardziej ze on sie przestał odzywac :(

Gość kjhdghhkhfkajd
daj chłopakowi żyć. chciał żebyś przyjechała a ty nie. no to stwierdził ze chyba nie jesteś taka stęskniona i zaplanował sobie czas po swojemu na te dni których nie chciałaś. przyjedziesz w sobote i wszyscy zadowoleni. nie masz o co się wkurzać, facet jest w porzo. pewnie to jemu było cholernie przykro że nie widzisz sensu przyjechania do niego. daj spokój. jest oki.