Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odszedl moj kundelek

Dziś musieliśmy uśpić naszego 16-letniego pieska

Polecane posty

Gość olejcie trolla dziewczyny

Nie wiem,ale te Twoje wypowiedzi sa naprawde niemadre.Moze i troche przesadzilam,ze tak na Ciebie wyjechalam,ale juz dluzej to w sobie zbieralam ;) A w swieta to nie wypadalo Cie wyzwac heh.Po prostu pomysl niekiedy,ze ludzie maja jakies zmartwienie,a Ty im swoim tekstem dojebiesz jeszcze bardziej...to chyba troche nieladnie z Twojej strony-tak ja uwazam.I chyba nie tylko ja:)

Gość ijuz
ja 2 lata temu musiałam uspic swojego ,miał 17 lat,tragedia ,jak wracałam z pracy czekałam ,ze w drzwiach mnie przywita ,do dzis nie moge sie zdecycydowac na psa , pozdrawiam i trzymaj sie a na pyskaczy nie zwracaj uwagi

Wiesz co Jaruś, dno przy tobie to wyżyna. Dzięki wielkie, że przestałeś straszyc swoją ogorzałą mordą, wystawiając wszem i wobec link do swojej foty na wiadomym, równie żałosnym jak i ty portalu:O Autorko, szczerze współczuję i nie zwracaj uwagi na niedorzeczne wypowiedzi siedzących to bab, które najwidoczniej mają kiepski dzien i gdyby miały karabiny w rękach, to by się chyba zaraz wystrzelały:(

Gość łączenie . tematów . forever.
Jarek-84 => odpuść, naprawdę nikogo nie obchodzi ile ważysz/mierzysz tu tylko cie czytają niestety :O

Gość salamandrrra
ale nudy ---> zdaje się, że z wszystkich siedzących tu bab tylko jedna potraktowała Autorkę per noga. I właśnie na jej agresję zareagowało kilka osób. Ty kopiesz z upodobaniem Jarka i z równą pogardą mówisz o dziewczynach, które np. również zwierzają się z utraty czworonogiego przyjaciela albo komentują kontrowersyje (delikatnie rzecz ujmując0 wypowiedzi "obrończyni zwierząt" :O Słowem, weszłaś i dokopalaś wszystkim na równo jak leci. I jak samopoczucie? Lepsze? :( Czy już żaden topik nie może się obejść bez tego gówna? :(

Gość nie zgadzamy się

Ciekawie sie robi ;) Jarek-mimo,ze pierdolisz czasem glupoty(w sumie to wg mnie zazwyczaj ;) ) to potrafisz czasem napisac cos ciekawego ;)

Gość siabadaba
Jakie znowu "kasuję"? Chyba nie jesteś założycielką tego tematu?:O

Ej dobra....autorka naprawde cierpi..To nie jest smieszne.Na pewno nie bedzie jej milo jak zobaczy co sie dzieje na topicu ktory zalozyla.... Mielismy ja pocieszyc,a nie wyzywac sie wzajemnie

Gość siabadaba
pierwszy raz popieram

Gość łączenie . tematów . forever.
słuchajcie, co się z wami dzieje?? człowiek musiał uśpić psa, a wy wciąż o Jarku, jak o dupie Maryni?! fuj

Te Twoje odpowiedzi na ataki ze strony niektorych kobietek,byly nawet ciekawe;) Ale zebys nie myslal,ze Cie lubie hehe ;) :D

Dobra nie gadamy o Jarku jak o dupie Maryni :D Ale to racja...Temat dotyczy pieska...A wlasciwie zalu,ktory zostal po Jego stracie... :( I jak wspomne moje lamentowanie,po stracie pieska to az mi teraz troche glupio ... To nie odpowiedni topic aby pisac o kims...To topic poswiecony dla pieska

Ale sie powtarzam :) Ale kochana autorko to dla Ciebie 🌼 .Zobaczysz-bol minie....czas goi rany.Wiem,ze narazie to dla Ciebie trudny temat,ciezko Ci...ale pozbierasz sie.Ja to wiem :)

wracajac do tematu...tez mam suczke 11 lat,bardzo ja kocham to naprawde najlepszy przyjaciel człowieka ,nawet nie chce myslec co bedzie jak odejdzie:(czas nie leczy ran ale sprawia ze staja sie mniej bolesne i oby jak najszybciej to sie stało:)

Gość kropelka deszczu
Wspolczuje ci utraty pieska.16-to letnia przyjazn to wielka przyjazn.Pociesz sie jednakze tym,ze pewnie twoj przyjaciel mial bardzo dobre zycie u ciebie,duzo milosci i pieszczot-wiem napewno ze cale swoje psie zycie byl szczesliwy-nadszedl jego czas poprostu-teraz sobie spokojnie spi,nic go nie boli..juz nie cierpi.Ty usypiajac go ,pomoglas mu dlatego powinnas sie chociaz troszeczke uspokoic.Pozdrawiam cie serdecznie.Lubie ludzi,ktorzy lubia psy.