Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różżżżyczka

Pomożecie?

Polecane posty

Gość Różżżżyczka

Po 2 latach zostawił mnie, bo stwierdził, że nie jest szczęśliwy, że nie pasujemy do siebie, że byłam za dobra i za bardzo chciałam. Że ta miłość z jego strony to było złudzenie. Bardzo bolało, bo dawałam z siebie wszystko (i to był błąd). Minęło kilka miesięcy...zaczęłam zapominać i zrozumiałam, że potrafię być szczęśliwa również bez niego. Napisał mi maila, że cierpi i nie potrafi tak szybko zapomnieć i jeżeli chcę go całkowicie wyrzucić ze swojego życia to on się z tym pogodzi. Prosił o kontakt. Odezwałam się. On zaczął pisać sms-y, nie chciało mi się to nie odpisywałam, dzwonił- nie miałam ochoty to nie odbierałam. Przecież to on mnie zostawił. Dałam swoją miłość a dostałam nauczkę. Kilka dni temu zaproponował spotkanie. I teraz pytanie...jak się zachowywać i co zrobić, żeby żałował. Wydaje mi się, że nie chce do mnie wrócić, tylko potrzebuje bratniej duszy. Z resztą...i tak zbyt wiele wtedy wycierpiałam, żeby być teraz znowu razem. Chcę mu tylko pokazać co stracił, ale nie wiem jak :/

Gość Klauuuunikkk
Nie mam dzisiaj weny twórczej więc nie pomogę Ci dzisiaj :O

Gość candywoman
juz był taki temat i były odpowiedzi:O