Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

turkusowe rajstopy i...?

Polecane posty

co pasuje do intensywnie turkusowych rajstop? przede wszystkim - jakie buty??? pomóżcie, bo ja bezguście jestem :P ;)

ja bym pewnie czarne buty wdziała bo nie lubię sie wyróżniać ale ostatnio widziałam dziewczę w takich właśnie rajstopach i zajebiście czerwonych saszkach do tego :D

chociaż widziałam połączenie turkusu i koloru żółtego (całkiem całkiem to wyglądało)

hmm beż mi jakoś wcale nie pasuje, za mdły :D czerń, brąz może ? ;)

Gość massala
ciemny i bursztynowy brąz dobrze wyglądają z turkusem, ciemny śliwkowy fiolet w niewielkich ilościach, szarości, ziemna zieleń, ciemny matowy granat. Połączenia warto czerpać z natury, ale dawkować oszczędnie - jaskrawy akcent z tłem w stonowanym odcieniu :)

Gość massala
CIEMNA zieleń :D

właściwie to te beżowe buty, to nie są aż takie bezowe hmm bardziej takie srednio brązowe z jakby złotawym odcieniem (nie wiem czy to to samo co bursztynowy? pewnie nie). Ech, chyba tylko ta czerń mi faktycznie zostaje :/ Dzięki ;)

o poaptrz jaką paletę barw kolezanka MASSALA przedstawiła :D teraz masz w czym wybierać ;)

chciałam coś napisać ale massala wymieniłam chyba wszystkie możliwości:) ja postawiła bym na szare buty hmmm bo czarne mi się znudziły:P a w tym sezonie kolorowe buty s jak najbardziej na tak:) a co do tych butów co opisywałaś wydaje mi sie ze pasują najlepiej zmierz i oceń czy się nie gryzie:)

Gość zółtko
a gdyby tak turkus i zółte dodtki plus czarna kreacja, widziałam takie połączenie w fashion magazine, a to chyba oznacza, że to dobre połączenie. podobno zima i wiosna mają rządzic takie szalone i odważne polączenia kolorów.

ja łączę takie rajstopy z jeansową spódnicą w szarawym odcieniu i czarnymi butami, góra to tez turkus, szary zielony z brazowymi butami tez przymierzałam, ale mniej mi się to podobało