Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evvika

Kolega zaprosił mnie na imprezę sylwestrową, ale chyba jestem dziwna i nie pójdę

Polecane posty

Zaprosił mnie na imprezę pewien chłopak, którego poznałam jakiś czas temu na internecie. Niestety nasz kontakt się urwał, bo ja wyjechałam na parę m-cy zagranicę. Teraz w święta on się nagle odezwał, chwilę popisaliśmy i zaproponował mi żebym przyjechała do niego do domu na sylwestra. Zaprosił ok. 10 osób i podobno ma być fajnie. No i kurde nie wiem czy ja jestem taka dziwna, czy może mam rację i nie pójdę tam. Głupio mi trochę po takim czasie nie widzenia się z nim (5 miesiący) od razu wparować do niego do domu i to jeszcze do ludzi, których w ogóle nie znam. Ma być tam też jego siostra i jeszcze ktoś z rodziny. Chyba czułabym się mocno skrępowana. Z drugiej strony ten chłopak bardzo mi się spoodobał to byłaby okazja na odświeżenie znajomości. Poszłybyście na moim miejscu na tą imprezę?

No akurat jakaś super towarzyska to nie jestem :) A wśród obcych to w ogóle źle się zawsze czułam.

No właśnie jest okazja, ale nie chodzi o nowych ludzi, tylko o niego. Boję się, że jak mu teraz odmówię to już później w ogóle się do mnie nie odezwie :(

Gość nuuusssiiaaa
jak mu zalezy na Tobie to sie odezwie, nie martw sie. No chyba ze zalezy mu tylko na rozrywce, to juz jego problem.

ja tam rozumiem... jak by mnie dziewczyna z którą mam raczej sporadyczny kontakt zapraszała na sylwestra to w życiu bym się nie zgodził :D ale to i tak sytuacja z gatunku science-fiction :P

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym sie nie zgodzila...

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiedy ci to zaproponowal... pare dni temu? pewnie nie mial nikogo innego do wyboru - glupio bym sie czuła, jak awaryjna partnerka:o

Gość valerian
a kiedy mial zaproponoac w listopadzie?