BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Czeba zrobić biznes. Będziemy sprzedawać na lajwach twój szajs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Ludzie ogladajo to jak seriale będzie widownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A co ty chcesz chłopie wozic Chciałem wszystko wykształcenie kulturystyke kena pieniądze mieszkanie charakter do tańca i slubanca ale to męczy mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: Chciałem wszystko wykształcenie kulturystyke kena pieniądze mieszkanie charakter do tańca i slubanca ale to męczy mnie Bycie ideałem meczy. Znam to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Chciałem wszystko wykształcenie kulturystyke kena pieniądze mieszkanie charakter do tańca i slubanca ale to męczy mnie No właśnie chciałeś a nie robiłeś kompletnie nic oprócz mitomanienia Edytowano 6 godzin temu przez Jaity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu Jestem w szoku co odwalila anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: To 100 było na oko a same dwie półki 60k mam jeszcze resztę szafy salonu trzy ojca pawlacz i zsyp 4m2 po sufit wypchane towarem CHYBA GOOOWNEM Z KIBLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj naprawdę nie ma żadnych wartości tylko pieniądze i sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: CHYBA GOOOWNEM Z KIBLA Czego ryja drzesz ulomje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: Jestem w szoku co odwalila anastazje Zrezygnowała z kariery prostytutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Jakby dobrze powialo to bym się odkul z tego allegro Tylko czemu nikt nic nie kupuje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 26 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ludzie ogladajo to jak seriale będzie widownia A gdyby tak nagrywać kogoś kto tłumaczy kafeteryjne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dzisiaj naprawdę nie ma żadnych wartości tylko pieniądze i sex Czyli własne to co ty najbardziej chciałbyś mieć, ale nie masz na to szans Edytowano 6 godzin temu przez Jaity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jaity napisał: CHYBA GOOOWNEM Z KIBLA Masz ignora nie pisz do mnie stalkerze upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A gdyby tak nagrywać kogoś kto tłumaczy kafeteryjne życie Zrob to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Zrob to Za mało bystra jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: Tylko czemu nikt nic nie kupuje. Kupujom 2tyś wpadło ale wydałem następne zainwestuje chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Za mało bystra jestem. Niech czat tlumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Masz ignora nie pisz do mnie stalkerze upośledzony Mariuszku ale on pisze prawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Eva z dupy napisał: Mariuszku ale on pisze prawdę Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kupujom 2tyś wpadło ale wydałem następne zainwestuje chyba Z czego jeszcze trzeba było zapłacić haracz allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 523 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kupujom 2tyś wpadło ale wydałem następne zainwestuje chyba Ty dalej cały czas wtstawiasz te aukcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu Według ai jeszcze mogę zdążyć z miloscio, Hhttps://www.tiktok.com/@akademiakrypto/video/7523939571717901590 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty dalej cały czas wtstawiasz te aukcje? No mam jakieś 5tyś przedmiotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 27 Napisano 6 godzin temu pravik jestes? Zainstalowalem sobie z nudow dla testow dzisiaj arch linux i kde plasma i wgralem vivaldi xD. Sprawdzilem ile ram mi pobiera i widac, ze 1.18GB wlaczonym vivaldi i smiga, ze az milo, wiec na laptopie 2gb ram, ktory masz tez by smigalo Xd foto https://monsieur.bsdforall.org/pub/screen1.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 22 Napisano 6 godzin temu Właśnie o tobie pomyślałam że jaja moczysz w rzece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Sky full of stars napisał: pravik jestes? Zainstalowalem sobie z nudow dla testow dzisiaj arch linux i kde plasma i wgralem vivaldi xD. Sprawdzilem ile ram mi pobiera i widac, ze 1.18GB wlaczonym vivaldi i smiga, ze az milo, wiec na laptopie 2gb ram, ktory masz tez by smigalo Xd foto Dzięki musze spróbować. Kiedyś miałem Linux ale mint i myślisz że na takim też by działalo dobrze czy lepszy arch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipekkk 5 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Właśnie o tobie pomyślałam że jaja moczysz w rzece odczep sie od Filipa stara ...o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 23 Napisano 6 godzin temu Albo 4h robić sklep później heblowac i 4h giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach