Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela22

problem z twarza

Polecane posty

Gość ewela22

witam. Poszukije dobrego dermatologa,bylabym wdzieczna o pomoc w tej sprawie. Od jakiegos czasu mam problem z twarza. wyskakuja mi rozne krostki nawet powiedzialabym ze to sa wielkie i bolace pryszcze. moja twarz stala sie bardzo brzydka, zostaja mi blizny i rozne zabarwienia na twarzy. Nie wiem juz gdzie mam sie z tym udac, nie znam dobrych specjalistow, ktorzy mogliby mi pomoc. Odwiedzam dermatologa, lae leki ktore mi przepisuje nie dzialaja. Prosze o pomoc!!!!

Gość jedna z nasss
effaclar - żel do mycia i effaclar k - krem maseczka z aspiryna, raz - dwa w tyg. peeling nivea visage youn i maść acne derm na pory, agry, pojedyńcze pryszcze.

Gość jedna z nasss
aa jeśli masz ropne wielkie pryszcze, to bez peelingu!

Gość ewela22
Mieszkam w okolicach Ostrołeki, woj mazowieckie

Gość ewela22
do CRAZY_BOGIE bylabym ci wdzieczna o jakokolwiek pomoc

Gość Scaldex
Scaldex maść do stosowania na skórę jest połączeniem substancji pochodzenia naturalnego, antybiotyku o szerokim zakresie działania i witaminy A. Skojarzone działanie substancji biologicznie czynnych zawartych w wyciągu propolisu, kwiatu nagietka i bacytracyny decyduje o właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwzapalnych preparatu. Lek działa odkażająco, przyczynia się do szybszego oczyszczania ran z produktów przemiany materii i elementów martwiczych. Witamina A przyspiesza procesy odnowy uszkodzonej tkanki. • Trądzik. Wydaje się, że Scaldex jest jednym ze skuteczniejszych leków na trądzik. Kiedy zaczyna tworzyć się nowy wykwit trądzikowy, należy smarować go maścią Scaldex co 2-3 godziny aż do trwałego wyleczenia. Przeciętnie trwa to kilka dni. Już rozwinięte krosty trądzikowe powinno smarować się w miarę możliwości co 3-4 godziny aż do wyleczenia. Lek mało znany bo nie produkuje go koncern farmaceutyczny, tylko mała firma.

Gość dziwanna01
Do Ewela22.Moja ciotka miała problemy ze skórą, dermaolog leczył ją różnymi maściami, aż w końcu udało się całkowicie usunąć taką całą rzeszę drobnych pryszczyków za pomocą nasion wiesiołka- doustnie. Trwało to trochę, ale kłopoty się skończyły raz na zawsze.

Gość dziwanna01
Proponuję zażywać wyciąg z nasion wiesiołka, moją ciotkę wyleczył z drobnych krostek rozsianych bardzo gęsto po całej buzi.Chwilę to trwało ale kłopoty skończyły się i nie ma nawrotów.

Gość w ostrołęce jedyna dermatolog
to doktor Chełchowska przyjmuje na Traugutta 5 - również na kasę chorych. A po wizycie u doktor możesz się umówić na wizytę do kosmetyczki która przyjmuje w tym samym miejscu co jej gabinet., polecam tą kosmetyczkę jest młoda ale rzetelna, kompetetnta i na dodatek bardzo miła - ja jestem z ostrołęki i tam chodze na oczyszczanie twarzy i zabiegi na dłonie

Gość idz do gina
mnie takie wielkie, bolace ropne zostawialy blizny i nic ich nie ruszalo, vichy, la roche posay, duac... okazalo sie ze to tradzik hormonalny. diane 35 i po sprawie