Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowany

nieatrakcyjny facet nadrabia charakterem

Polecane posty

Gość zdolowany

tylko jak dlugo to moze trwac? moze i nie jestem przystojny, taki zwykly szaraczek kilka wad kilka zalet ale mysle ze duzo nadrabiam charakterem. no wlasnie tylko jak dlugo mozna nim nadrabiac ? co moge powiedziec o moich poprzednich zwiazkach ? dluuuugie bo 3 i 2 lata ale w obu odnioslem wrazenie ze po jakims czasie zauroczenie byc moze osobowoscia przygasa i jednak zaczyna szukac sie kogos bardziej atrakcyjnego (??? bredze czy tak jest ??) co myslicie ?

To czy sie ktoś znudzi nie zależy od wyglądu, przecież wszystko jest do zaakceptowania. A wygląd nie sprawi, że dwoje ludzi sie dogada. To charakter zbliża na dłuższą metę choć nie ma co ukrywać, że na wygląd też zwraca się uwagę. Ot takie moje skromne zdanie w tej kwestii.

Gość zdolowany
no dobra ale dla czego ja mam wrazenie ze tak jest? moze trafialem na takie kobiety ? przez pierwszy okres - suuuper ale pozniej jednak zaczyna czegos brakowac . . .

Gość zdolowany
piwa akurat mam jeszcze pod dostatkiem ... pijesz zywca ?

Gość spacerujaca po miescie
jesli mas zfajny charakter to automatycnie stajesz sie atrakcyjnijeszy. typowy pieknis z beznadziejnym charakterem traci w oczach. widocznie zadna z tych kobiet nie byla odpowiednia, nie martw sie:)

Gość valerian
masz wrazenie ze tak jest....bo tak jest

Gość zdolowany
tylko ze wiem ze jedna z nich byla odpowiednia... ale walczyc nie mam co a najgorsze jest to ze kazda inna napotkana w przyszlosci kobiete bede porownywal wlasnie do tej i bede patrzyl przez jej pryzmat - pryzmat idealnosci (no moze nie do konca idealnosci bo w koncu razem juz nie jestesmy )

Gość zdolowany
skad jestes zaba ? moze jakis staw blisko mnie ? :)

Niepotrzebnie sie dołujesz. każdy przeżył lub przeżyje zawód miłosny, ale wpędzanie się w kompleksy niczego nie poprawi. A skoro owa Ona była/jest dla Ciebie jedyną to dlaczego nie zaryzykować? Jeśli nie to trudno przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz. Otrząśniesz się, poznasz kogoś innego i może będziesz szczęśliwy czego Ci życzę

Gość zdolowany
bo juz ryzykowalem i to nie raz jezeli o nia chodzi... chcialbym moc jeszcze raz ale po prostu nie moge. to bardzo skomplikowane. cieeezka i dluga histria.

Mysle że zauroczenie wygladem mija szybciej niż zauroczenie charakterem. No chyba ze czyjs \"charakter\" jest udawany:o i po jakims czasie okazuje sie ze ktos kto grał fajnego jest zwykłym pierdołą:o A co do wyglądu to zawsze nalezy pracowac nad tym co mozna zmienic🖐️

No ale przecież z tego powodu ten topic... to rozstanie pozbawiło Cię pewności siebie, zacząłeś wątpić w swoje możliwości i wydaje mi się, że zupełnie bezpodstawnie.

Zupełnie nie mogę nadążyć za Twoim tokiem myślenia .. 2 dllluuugie związki i nigdy nie będę porównywać faceta do tych którzy mieli dla mnie znaczenie, ale fajnie by było wziąć ich zalety, dołożyć troszkę... wtedy wyszedł by ideał ;) Bo kocha się nie za coś a mimo wszystko i wady wchodzą w skład tego wszystko... Pozdrowionka

Gość zdolowany
masz racje - wady rowniez wchodza w sklad calej tej mieszanki. chyba nie zrozumiesz mojego toku myslenia. musialbym opowiedziec Ci cala historie a tego nie moge zrobic. tylko ze czlowiek szuka szuka az wkoncu znajdzie (albo i nie) swoja ksiezniczke. mi sie wydaje ze juz znalazlem i wszystko poszlo w diably. dla mnie nie ma juz szans.

Gość zdolowany
to daleko masz ten stawik odemnie, zreszta co ja pisze pewnie i tak nie chialabys sie umowic na pivvko z przecietniakiem . ale co tam , jest zywiec jest impreza :)

zwariowana zaba jestes zolsztyna?!?!?!

mieszkasz w tym stawie na wilczynskiego?:classic_cool:

nie,w innym stawie ,na mlecznej:) a z przecietniakiem sie umowic czemu nie,sama jestem przecietne:Pale przecietniaki juz sie nie umawiaja z przecietniarami:classic_cool:

zwariowana🖐️:)

Gość wyginam smiało ciało
całe życie :O

widzisz ja też tak kiedyś myślałam ale to jest błedne, ponieważ gdybyś spotkał swoją drugą połowę to nie był byś teraz sam Mi też nie jest łatwo ale wierzę ze jeszcze będzie przepiękinie, jeszcze będzie wspaniale... czego i Tobie życzę

widzisz ja też tak kiedyś myślałam ale to jest błedne, ponieważ gdybyś spotkał swoją drugą połowę to nie był byś teraz sam Mi też nie jest łatwo ale wierzę ze jeszcze będzie przepiękinie, jeszcze będzie wspaniale... czego i Tobie życzę

Gość zdolowany
dzieki za slowa otuchy. oczywiscie mam nadzieje ze i Tobie sie uda... czemu Zaba uwazasz ze przecietniacy z przecietniaczkami sie nie umawiaja ??