Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Dobry wieczór!

Polecane posty

👄 mialam iść na miasto :( siedze w butach, zdjęclam jedynie kurtkę bo za gorąco mi było :( do dupy z tym wszystkim :P Bejbe chyba znow nas czeka wieczor na kafe :)

Gość no to siemka
🖐️

Ja właśnie zciepałam brata z kompa bo mi.. SIEDZIAł:D A tak to sie po mieście szwendałam, pasek se kupiłam.. Zgadnij jaki kolor?:P A jutro lece na zakupy chyba też po bluzke.. A humor mi sie poprawił od rana:P

ROZOWY :D Ja kupilam dziś ... buty, spodnie, zestaw cieni do oczu ... korale, szampon i odzywke bo mi sie konczyly, odzywkę do paznokci, lakier do wlosow :O o boże ... po drodze zaszalm na kebab :O potem jeszcze ladny zestaw bielizny :O Kupialm wszystko co niepotrzebne :P A wybralam się po bluzkę :D

Tez tak zawsze mam! No jasne że różowy.. ale bardzo ladny:P ja to bym sobie chciala kupic taka bluzke z rekawkiem jak motyyylek;)

Oglądalam dziś takie :) Bardzo mi sie podobaly ale niestety byly czarne, brązowe, biale itp a fioletowych nie było :) :O Ile ja forsy wydalam :O Jeszcze dodatkowo 15 zlotych na solarium :O i 8 na fajki :O \ wszystko drozeje :P

Fioletowych? No ja właśnie też chce fioletową! ;) a nie pamietasz ile kosztowaly okolo? Ps. rzuc te fajki;)

Pamiętam :D Tally Weijl -> 89 zlotych :P H&M -> bylo kilka ale z przeceny bo to stare kolekcje - od 50-70 zlotych :) Chyba jedna w Croppie byla ale nie pamietam ... ps; probowalam :O

W.S.N.R. 🖐️ Przychodzi Manius do domu: - Mamo, zenie sie! - Jak ona ma na imie? - Roman. - Manius , Roman to przeciez chlopiec! - Kurna, coscie sie wszyscy uparli - w przyszlym tygodniu Romus konczy czterdziesci lat, a wszyscy w kolko chlopiec i chlopiec!

myrevin---->:D nawzajem:D Tylko po co ten komentarz W.S.N.R..?😠 deli--> na fioletowo, baardzo na topie:p Lubie fiolecik...

Kreacja:o Czarne rurki, własnie chcialabym taką bluzeczka motylka😭, jakiś ładny pasek i chce sobie kupic tusz do rzes z brokatem;) Nie widzialas gdzies takiego?:) A Twoja kreacja jaka?

Złote buty (dziś kupilam) :D czarne rurki ze zlotą nitką, fioletowa bluzka, do tego zlote dodatki, korale, kolczyki itp ... do tego sexy bielizna pod spodem :D

W sumie zastanawiam się nad gorsetem ... mam brązowy ze zlotymi kwiatami i czarny ... :O Ale fiolet przelamie te zloto i dobrze ;)