Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo atrakcyjna lady

Co wam po atrakcyjnej lalce ? liczy sie przeciez charakter i serce w zyciu

Polecane posty

Gość malo atrakcyjna lady

wyglad przeminie wiec dlaczego uparcie odrzucacie te mniej atrakcyjne dziewczyny ? nie kazda lubi nosic spodniczki, biodrowki, obcasy, nie kazda sie maluje i nosi plaszcz zima a jednak kazda chce byc kochana wiec dlaczego do jednej skacze 12 kogutow a na druga nikt nie spojrzy ?

Gość mber
każdemu podoba sie co innego . DLa mnie dziewczyna nosząca mini nie jest atrakcyjna.

Gość tak to jest...
Wiadomo ze uroda nie jest najwazniejsza ale uważam że nie da sie być z osoba która sie uważa za brzydką:o

Gość nie ma co
glupoty pleciesz, jestes jeszcze smarkata

bo każde dobre serduszko potrzebuje odpowiedniego opakowania. :-) charakter też jest ważny, jednak na początku widać tylko biodrówki i obcasy. dopiero w późniejszych etapach związku ładny wygląd staje się miłym dodatkiem.

Gość a jeśli
nic nam po lalce. liczy się charakter i jej serce.

Gość mber
wyglad jednak ma znaczenie . Chociaz charakter jest rownie wazny.

Tym rozni sie wlasnie milosc od przyjazni, ze w przyjazni rzeczywiscie wyglad zewnetrzny nie ma zadnego znaczenia i dlatego przyjaciol mozemy miec wielu. W zwiazku jest inaczej bo mimo tego ze wartosci sie licza musi byc tez atrakcja fizyczna. A atrakcja fizyczna bierze sie stad ze sie dwojka ludzi sobie podoba.

Gość ten chłop
a co nam po desperatce, brzydkiej i nie kumatej? uroda przemija, a taka kaszalotka nie! :O

Nie chciałbym mieć kobiety \"lalki\", ale też nie chciałbym być z nieatrakcyjną. Poza tym uroda to rzecz względna. Np. mi się nie podobają dziewczyny, za którymi np. ogląda się mój kumpel. Po prostu kobieta musi mi się podobać fizycznie i już. Ale to nie znaczy, że ma być super piękna :) No i oczywiście inteligencja i elokwencja jak najbardziej muszą iść z wyglądem w parze.

Gość mber
ale brzydki zawsze znajdzie swojego . Zreszta brzydkim kobietom podobaja sie brzydcy faceci .

Może jestem dziwna, ale nie uprawiałbym seksu z mezczyzną, który nie byłby dla mnie atrakcyjny fizycznie :o No niby mozna zacisnać zęby i mysleć o królowej... ale... :o To co się dziwić facetom :o A pojecie atrakcyjności jest wzgledne i to bardzo

Gość mber
dokładnie dla brzydkiej laski atrakcyjny jest brzydki facet.

Gość nie ma co
zauważyłem, że baby są durne albo czegos im brak. Co chwilę jakaś zaklada temat i już jej nie ma, nie bierz udzialu w dyskusji. Nie dziwię się, że mają problemy z partnerami.

Gość spacerujaca po miescie
ale wy jestescie monotematyczni, tylko ten wyglad i wyglad.ile razy mozna mowic, ze dla jednej babki pewien facet bedzie atrakcyjny a dla innej nie? tak samo z babkami, jednemu sie spodoba, drugiemy nie.jelsi bedziesz otwarta to moze akurat trafisz na faceta, ktory bedzie nadawal na podobnych falach co ty..nie tzreba byc chodzaca pieknoscia by sie podobac, musisz po prodtu dana osobe czyms zainteresowac, czy to beda oczy, czy wlosy, czy glos, czy spsob chodzenia, czy zbey a moze usmiech:)dbaj o siebie, nie badz zapuszczona i bedzie dobrze;)

spacerujaca po miescie a Ty na jakiego lecisz? zeby? czy moze jednak wąs?.. a moze zajebcze baczki? :):)

Atrakcyjni mają dobrze bo moga wybierac ze wszystkich półek ---a brzydcy muszą czekac jak sie nimi ktos zainteresuje;)

lece na takich jak ty, bez wzgledu na to jak wygladasz ach Mr T jestes zodiakalnym lwem?

Gość nie ma co
bravo wapmpirzyca, tak samo myślimy i zapewniam, ze masz racje

Gość ale przeciez
są również i atrajkcyjne i mające dobry charakter równoczesnie....

to czemu ja widze np.sredioatarkcyjna dziewczyne z chlopakiem? wydaje mi sie, ze po prostu ma fajny charakter..jasne, ze wyglad jest wazny ale jak ktos jest b.sympatyczny to trudbo mu sie oprzec no i jelsi jego wyglad nie jest odrzucajacy.ja np.mam cos takiego, ze podobaja mi sie nietypowi faceci, nie typowi przystojniacy, bo tamci akura maja w sobie cos takiego co zauroczy.to naprawde jest wzgledne..postawcie lepiej na swoja osobowosc.

oczywiscie z wygladu tez musi mi sie ktos spodobac, tylko chodzi mi o to, ze musi miec to cos i tyle.

he.. moim znakiem jest chuck noris:) no ale z reguly jest tak, ze gdy idzie naprawde ladna lala z jakims bambrem to ten bamber ma duzo siana, sa przypadki ale naprawde pojedyncze gdzie ktos sliczny est z kims brzydkim bez aspektu materialnego, znajomosci itd. ladne dziewczyny wiedza ze sa ladne i wiedza ze jesli ktos chce je poznac to tylko do danej polki, a nie wszystkie barachlo:)

oj Mr T powiedz noooo, probuje cie rozgryzc, bo kojarzysz mi sie z pewnym typem charakteru jaki juz zdazylam spotkac na swej drodzie zyciowej:classic_cool:i

i własnie dlatego uważam ze lepiej byc brzydkim.Bo laski mają przejeb...jak sa z fajnym facetem to mówia ze jest płytka jak jest z brzydkim to jej nie wierza ze to miłosc....No szlag mnie trafia,jak mi ktos powie ze fajnie byc laską to przywale:(

Gość gfder
to przez bajki ludzie chcą ładnych ludzi za partnerów . Bo brzydcy byli przedstawiani jako zli . CZarownice , gargamele itd . DZieciom to pozostaje w pamieci i w jakis sposób odbija sie na doroslym zyciu . Brzydki w bajkach dla dzieci to osoba zła , ktora chce zjesc dobre stworzenia , pocwiartowac itd. W praktyce nie jest to prawdą ze ładny = niewinny . Chociaz w moim przypadku jest to prawda.

no mas zracje wampirzyca, tez odnosze wrazenie, ze ludzue tak mysla. albo jak idzie ladna dziewczyna z np.lysym/krotko scietym typem, ktory sie kolysze chodzaci moze wygladac na takiego lekkiego macho, to tez od razu skojarzenia, ze laska pusta a to jej silny pan i wladca i, ze pewnie ja leje a ona z nim jest bo baby lubia takich chamow. :O ostatanio poznalak takiego typa, ktory wygladal dla mnie lekko dresowato, bylam zaskoczona jaki fajny z niego czlowiek:)