Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaaa

pomozcie pomalowac

Polecane posty

moje oczeta... moze jest madziutka??? bardzo mi pomogla z pudrem, bo tez nie umie sie malowac... dostalam zaproszenie na impresze w palacu, a mial byc klub... wrrrrrrrrr stroje wieczorowe,,, jak sie umalowac delikatnioe... pomozcie, nie umiem :( http://img410.imageshack.us/my.php?image=eyesjpgka8.png

plissssssssssss

A jaką będziesz mieć kreacje? Jaki kolor? Bo wiesz makijaż musi byc dopasowany do kreacji ;)

no wlasnie kreacja jestem zalamana... chcialam spodnie i golfik, mialo byc klubowo, a tu z placem wyjechali :( nie wiem zupelnie co wlozyc, suknie odpadaja, raczej skromnie, w spodniach...

Wcale nie potrzebna jest wymyślna suknia balowa, eleganckie spodnie i do tego jakaś "świecąca" bluzeczka (bo domyślam się że chodzi o sylwestra,tak?) i już ;) A co do makijażu to jak będziesz mieć już dobraną bluzeczkę to w podobnym odcieniu znajdź np.dwa kolory cienia, jaśniejszy i ciemniejszy i do połowy powieki pomaluj jaśniejszym a drugą połowę ciemniejszym, później złączenie delikatnie rozetrzyj palcem i już :) Możesz do tego dodać czarną kredkę do oczu na dolnej powiece i oczywiście tusz do rzęs :)

nie chodzi o sylwestra a imprezke pod koniec stycznia... aktorzy, etc. :( bede jak uboga krewna :(

Pod koniec stycznia będą już wyprzedaże posylwestrowe i postudniówkowe, można więc znaleźć jakąś fajną kreację i wcale nie drogą. Głowa do góry!

kurde niska jestem, w sukienkach sie nie czujee, na szpilkach chodzic nie umiem, malowac sie nie umiem ladnie-trudno mi dobrac odpowiedni kolor pudru,chchcialabym juz cos kupic, nie lubie na ostatnia chwile- wszystko mnie zaczyna stresowac zamiast cieszyc :(

A ile masz wzrostu? Ja też jestem malutka, mam 156 cm :P I też nie lubie chodzic w sukienkach,ale czasami trzeba się przemóc. Szpilki na taką okazję to chyba niestety konieczność. Puder musisz dobrać do koloru cery, myślę, że pani w sklepie powinna Ci doradzić, myślę też że powinna coś pomóc w doborze cieni do powiek.

159... ciezko spotkac jakas rozsadna pania, ktora doradzi... :( najczesciej olewaja klientow :(

Dobór odpowiedniego pudru nie jest aż taki straszny, spróbuj na górnej części dłoni kilka i wybierz ten który najmniej różni się od naturalnego koloru skóry. Polecam sprasowane,gładkie pudry. A co do cieni to oprócz tego że kolor powinien byc podobny do koloru kreacji to powinien też ładnie komponować się z kolorem oczu, http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=3857 tu masz kilka propozycji do ciemnych oczu, tylko musisz się zalogować najpierw,bo inaczej zdjęcia się nie pokazują