Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leeeenaaaa

Faceci...myślec!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Leeeenaaaa

Dzis moj facet gdy rozmawialismy nazwal mnie imieniem swojej bylej.... ok pomylki sie zdarzaja,ale zdziwilo mnie to,bo to byla jego pierwsza miłość,ktorej nie widzial jakies 6 lat i zastanowilo mnie skad mu sie wzielo jej imie...gdy zaczelam go naciskac przyznal mi sie w spotkali sie w weekend,ze zaprosila go do siebie do domu i skorzystal z zaproszenia i ze sie niezle nasmiali.Nie wiem czy ja dziwna jestem ,ale mnie obecna sytuacja nie bawi.Wiem ze lączylo ich cos wielkiego. Tyle czasu sie nie odzywala a jak juz ona ma dziewczyne( czyli mnie) to nagle zapragnela kontaktu z nim. Podobno stara milosc nie rdzewieje a ja juz nie chodzi ze jestem zazdrosna ,ale po prsotu boje sie ze go strace,bo my ze soba dopiero zaczynamy:(Mam powody by sie martwic jak myslicie?

Gość Leeeenaaaa
Nikt nie podpowie??:(

Gość sandra 11111
chyba duzo o niej ostatnio mysli, dlatego mu sie wyrwalo.

Gość nie ma co
to pewne, ze stracisz

Gość Leeeenaaaa
powiedzialam mu to samo,ze skoro powiedzial jej imie tzn ze siedzi ona mu w glowie...oczywiscie zaprzeczyl..nie wyzywam go nie atakuje...przeciez moglo sie wypsnac i zdrzyc kazdemu ale jakos mi przykro sie zrobilo..

Gość nie ma co
zaczynasz glupio kojarzyć, był u nie i jak myślisz z czego się śmiel?

Gość Leeeenaaaa
Nie uperdzil mnie ze do niej idzie...ze z nia rozmawia itp....powiedzial mi po fakcie...ja wiem ze ja kochal a mnie?..za wczesnie na to by sobie mowic kocham..masakra..

Zazdrość, to nic dobrego. Im wcześniej się z niej wyleczysz, tym lepiej dla Ciebie. A jego, rozumiem ;) 🖐️

Gość Leeeenaaaa
Moze i sentyment...nie wiem czxuje sie niepewnie..ona tyle czasu milczala i nagle jakies spotkania nawet w jej gronie rodzinnym...ukrywal fakt ze u niej byl..nie wiem moze wiedzial ze mi sie to nie spodoba,przepraszal za to ze nie nazwal jej imieniem i ze zaluje bla bla bla

Gość nie ma co
Posłuchaj, miłości można w życiu przeżyć wiele, ale tylko jedna może być ta największa. Widać z dotychczasowych taka ona jest. Zacznij poważnie rozglądać się za nowym partnerem.

Gość a mój r
a mój przez sen wymienił imię laski którą poznał jeszcze zanim ja sie pojawiłam w jego zyciu- pieprzona Natalia. Niezła z niej dupa. Ale podobno tylko wykorzystac go chciała.

Gość Leeeenaaaa
to nie Maciek....on sie zapieral ze ich nic nie laczy i laczyc nie bedzie..i zebym sobie nie wyobrazala Bog wie czego...a ja mu powiedzialam ze nie ufam mu..i ze duzo czasu minie nim zaczne..nie wiem sama,zalezy mi na nim ale ta laska zbila mnie z pantalyku..a nie chce go oddac tak od reki..duzo musielismy przejsc by byc ze soba duzo trudu nas to kosztowalo i teraz mam to jej oddac od tak..jak juz chce zawalczyc bo mi zalezy tylko nie wiem jak to rozegrac..do niego staram sie byc milsza niz kiedykolwiek ale i pokazywac co mi sie nie podoba ..

Gość sandra 11111
jasne ze pokazuj co ci sie nie podoba, nie badz za mila , bo wowczas bedzie robil z toba co chce:)))

Gość alrn
chyba lepiej ze ten wasz zwiazek sie teraz rozpadnie niz miałby Cie zdradzać i w końcu zostawic dla tamtej?🖐️

Gość blebleblebleblebleblllllllllle
bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bleblebleblebleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Leeeenaaaa
sandra ale jak stale bede po nim jezdzic to w koncu powie ze jakas histeryczka ze mnie i maruda i takie tam ...a tamta pewnie mu slodzi ze ho ho..i jak z nia bedzie mu milej spedzac czas niz ze mna ktora ma stale jakies pretensje wonty itp..no sama nie wiem..

Gość nie ma co
Powiem krótko masz pstro w głowie i już. Nieraz słyszałem w radio w jedynce w programie nocnym „nie tylko dla samotnych” jak seniorzy jeszcze wspominają swoje miłości a nawet po odchowaniu potomstwa jedno ucieka do szkolnej miłości. Im później to zrozumiesz tym więcej będziesz cierpieć. Ale takich jak ty to są setki tysięcy i życie się w ten sposób kręci. A Ty kombinujesz jak naprawić cos co się rozleciało.

Gość tak to jest...
ale swietną rade ktos wypisal: pokazuj co ci sie nie podoba i bądz niemila:D jakbym ja byl tym facetem to by mnie utwierdziło że jestes zła kobieta i wzmogło mysli ze ta dawna dziewczyna była taka wspaniała🖐️

Gość Leeeenaaaa
wszyscy na nie....i w głebi serca ja czuje ze to jest na nie..meczy mnie to i nie jest z tym dobrze...razem spedzam z nim sylwestra..chyba z nim porozmawiam o swoich obawach i w zaleznosci od tego co odczuje z jego strony zakoncze albo juz sama nie wiem:(..

no to musisz teraz ostrożnie postępować, tym bardziej że Ci o tym nie powiedział :( obserwój go ale nie zadręczaj.. szczerz Ci powiem że mój były też się odezwał chociaż jest z kimś od 3 miesięcy :o mówi że się pomylił i chce wrócić :o ale nie nie... więc jak myślisz co zrobi??? zostanie z tamtą.. Tylko co to za miłość :O

Gość sandra 11111
wcale nie mialam na mysli bycia nie mila, po prostu , ma byc soba, bez szczegolnych ceregieli, a facet i tak sam wybierze, obojetnie czy by byla mila czy nie mila:))) jasne ze ma prawo pokazac ze cos nie jest ok, dlaczego by nie?? czy na wszystko ma sie zgadzac?? na tym polega partnerstwo???

i rzuć przy nim od niechcenia :D do siostry, mamy, kolezanki "Jezeli jakas kobieta jest w stanie odbić mi mezczyzne, to niech go sobie weźmie, bo ja takiego faceta już bym nie chciała"

Gość sandra 11111
jasne, skoro chce isc do innej, droga wolna, nikogo na sile nie da sie zatrzymac:))) skoro on sam nie umie sie upilnowac, zaden inny tego nie zrobi:)))

Gość Leeeenaaaa
"Jezeli jakas kobieta jest w stanie odbić mi mezczyzne, to niech go sobie weźmie, bo ja takiego faceta już bym nie chciała" musze przyznać ze bardzo mądre stwierdzenie

Gość nie ma co
Ona Ci go predzej czy później odbierze to ona ma nad nim władzę.