Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sprzedawca Słońca

dlaczego to jest na tak a nie odwrotnie... ?

Polecane posty

bywa. moj facet twierdzi ze jak juz za niego wyjde to dopeiro bede miec powodzenie :o (jakby teraz bylo mi malo:o)

Gość slodka_idiotka
ale dlaczego ci zle? za duzo pokus? :) bo generalnie to samo zainteresowanie wzbudzane u plci przeciwnej nie jest szkodliwe

Może dlatego, że okazało się, że da się z Tobą być? :D Że potrafisz być miły, szarmacki, kochany? :P

Gość slodka_idiotka
widzisz - wiec jest to tylko i wylacznie szansa na dodatkowe punkty dowartosciowania sie ;) i tak masz luz, bo my z Nim smiejemy sie, ze Nim interesuja sie juz nawet mezczyzni :)

Gość slodka_idiotka
bo wiesz o co chodzi? mi sie wydaje, ze o ta pewnosc siebie, ktora zyskuje sie bedac z kims w zwiazku. i ten blysk w oku - zwlaszcza w poczatkowej fazie ;) podswiadomie zmienia ci sie mowa ciala i ludzie zaczynaja cie inaczej postrzegac

Gość slodka_idiotka
no a jezeli one wiedza, ze jestes zajety - to niektore kobiety maja tak, ze wlacza im sie w takich sytuacjach chec sprawdzenia sie "uda mi sie zainteresowac soba zajetego faceta = jestem lepsza niz jego dziewczyna = punkt dla mnie"... m.in. dlatego nie lubie kobiet ;)

Podobno zakazany owoc najbardziej kusi... Podobasz się kobietom bo wiedzą że mieć Cię nie mogą bo jetseś zajęty.....To tak wg mnie... A na obraczkę ślubną to kobitki jeszcze bardziej lecą...

Gość takk zgadzam się
Tylko Ci się wydaje że byłeś taki sam!! Chemii się nie da oszukać... więc tu już działa natura... Najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu Pozdrawiam ps. ja też tak chcę :))

Gość a mi się wydaje
ze to chodzi o to, ze dziewczyny mysla, ze skoro podoba sie jakiejs dziweczynie i ona z nim jest to znaczy, że chyba jest fajny... zaczynaja się bardziej takiemu przygladac i zyskujesz wtedy.