Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m_argarita

Przez stódniówką...jak zacząć?

Polecane posty

Gość m_argarita

Dziewczyny ide na 100dniówke za 3 tygodnie i nie mam pojęcia jak rozpocząć przygotowania żeby wyglądać świerzo zgrabnie ładnie i wogóle lepiej niż teraz. 1. jaką diete zastosować żeby odgruć troche organizm 2. zlikwidować krostki i pryszcze 3. kiedy zacząc chodzić na solarium żeby nie wygladać jak ściana 4. paznokcie i skórki jak o nie zadbać żeby troszke podrosły żebym mogła je jakoś ładnie pomalować 5. jaki fluid polecacie żeby mi nie spłynął po szalonych tańcach (cera mieszana/tłusta) Pomóżcie dziewczynki bardzo was prosze najwiekszym problem jest dla mnie punkt 2 te wstrętne pryszczole!! jakie maści kremy napary maseczki polecacie zeby sie ich pozbyć choć troche!! z góry dziekuje pozdrawiem was gorąco

Gość lalka***
jako że mało już Ci zostało czasu do MATURY Z JEZYKA POLSKIEGO gorąco polecam słownik ortograficzny!!!

Gość m_aragrita
ups...przepraszam za to świeżo pisałam posta o 4 rano bo musiałm wstać o tej godzinie:/ lalka*** troche wyrozumiałości prosze...

ja wlasnie tez chyba sie wybiore na solarium (chociaz nie chodze), bo okropnie blado wygladam....

Gość a wiec
o skóre zacznij dbać już teraz, oczyszczaj, tonizuj, nawilżaj+jakieś punktowe zele na wypryski. Zadbaj także o włosy raz w tygodniu stosuj maski do włosów. Co do odchudzania to ogranicz jedzenie by po godz.18 juz nie jesc, pij za to dużą ilośc wody mineralnej niegazowanej. Na solarium idz teraz jakos na dniach i chociaz z 2 razy przed studniowka pamietaj by nie przesadzic:)jak masz pytania to pytaj jestem kosmetyczka:)Pozdrawiam

Gość m_argarita
do Ellinka: napisałam sprostowanie co do błędu i przeprosiłam a pozatym to nie jestesmy na portalu sciaga.pl i nie sprawdzasz mojej pracy maturalnej. Do a wiec:Dziekuje bardzo a mogłabyś mi jeszcze doradzić jakieś specyfiki z apteki na pryszcze? mam pare maści typowo cynkowych ale już coraz słabiej działają ze względu na długie ich stosowanie:/ z góry dziękuje pozdrawiam serdecznie:-)

Gość a mnie to wkurwia
że wy ludzie na tym forum tak się wymądrzacie, jak nie umiecie odpowiedzieć na pyatanie postawione przez autorkę tematu to nie bawcie się w nauczycielki polskiego, bo same gówno macie do powiedzenia a piszecie tu po raz dziesiaty o słownikach itd.

Gość roseee
polecam 1.siłownię lub inny ruch 2.peeling kawowy 3.herbatkę ze skrzypu 4.sok z marchwi 5.kosmetyczkę/przy funduszach/ :classic_cool:

Gość roseee
a na pryszcze tabletki np Unidox na Rp

Gość m_argarita
prosze doradźcie coś jeszcze!

Gość a więc
domyślam się że chodzi Ci o specyfiki na pryszcze bez recepty, w takim razie polecam na ropne wypryski maść Tormentiol kosztuje około 5zł na na inne pryszcze antybiotyk Tribiotic można kupić w małych saszetkach za około1,40 albo w tubce za 15zł.Pozdrawiam Serdecznie!

Gość a więc
i nie masz za co dziekowac, zaden problem jak jeszcze chcesz o cos zapytac chetnie pomoge. Pozdrawiam