Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwornie tesknie

cholera tęsknie............

Polecane posty

Gość potwornie tesknie

za swoim byłym, który ma mnie kompletnie gdzieś... Moja jedyna prawdziwa milosc, tak bardzo chcialabym z nim byc :(

Gość potwornie tesknie
:(

Współczuję. Ja jednak wiem, że taka tęsknota jest stratą czasu i tylko składaniem hołdu swoim wyobrażeniom, a one - robią psikusa, kiedy się ponownie przygląda temu \"ideałowi\". ;) Tak więc, radzę zająć się realnym życiem bo w nim jest jeszcze wiele pięknych chwil 🖐️

Gość potwornie tesknie
grażka_b - wiem, ze masz racje, ale to bardzo trudne, tyle razy probowalam przestac o nim myslec :(

Gość czas leczy rany
wkrótce zapomnisz

Gość autorko witaj w klubie
:( rozstaliśmy sie 2 m-ce temu a ja myśle,że jest ok po czym becze po chwili:/

no ja bylam z nim niecale 2 a ponad 2 m-ce rycze:D to dopeiro ironia:D

Gość a najgorsze jest
kiedy byly wrednym draniem, kurwiarzem a i tak sie za nim teskni i kocha...to dopiero porazka :-0

Gość potwornie tesknie
moj byly tez dran, zrobil mi takie swinstwo jak malo ktory :( to juz trwa ponad rok, to dopiero porazka :( widuje go codziennie dlatego nie umiem zapomniac :(

Czerwony Tulipan --> moj to samo:o mega imprezowicz niby nie chcial imprezy tylko JA i JA kiedy mnie poznal a na koneic mi wygarnal ze ja mu zabranialam imprezować:o chamstwo:/

Gość potwornie tesknie
wlasnie, najlepszym lekarstwem na zlamanie serce jest nowa milosc, tylko ja juz od prawie 1,5 roku nie umiem sie w nikim innym zakochac :(

Gość MARI18
witam wszystkich....pisze poniewaz nie wiem juz naprawde komu moge zaufac i komu moge powiedziec..otóż od prawie 3lat cały czas mysle o swoim byłym tzn nie bylismy dosłownie para ale spotykalismy sie i wogole było cudowbnie pokochałam go lecz nic z tego nie wyszło:-(trudno takie zycie.Teraz mam chłopaka ale nadal mysle o nim cały czas i tesknie za nim nie wiem jak zapomniec??pomozcie mi bo juz naprawde nie mam sił na to wszystko...Naprawde tesknie za nim i cały czas wracam do wspomniec :-(jeszcze raz prosze o pomoc...buziaki i pozdrawiam papapap