Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

________Oczyszczanie cery u kosmetyczki- warto?____

Polecane posty

Gość ihaha

Mam całą buzię w czarnych kropkach. Sama sobie z tym nie poradzę, zresztą nie chcę się sama wyciskać, bo nie lubię tego. Czy warto iść do kosmetyczki? Nie będe miała już tych wągrów? Boję się, ze pójdę, zapłącę kasę, a one zaraz będą spowrotem.

nie warto, nie usunie wszystkich, a poza tym tych zarnych nie powinno sie wyciskac z medycznego punktu widzenia, lepiej rób systematycznie peeling enzymatyczny i nie wpadaj w paranoje z tymi czarnyi kropkami kazdy je ma tak naprawde!

Gość ihaha
ale ja naprawdę dbam o cerę, systematycznie stosuję peelingi, maseczki, a i tak wygląda na zaniedbana i jest zanieczyszczona. Jak sobie dac z tym radę? Moze znacie jakiś dobry kosmetyk dla szarej cery?

Gość Oczywiście że tak
No pewnie ze znamy Naturalny Kolaegen nie ma sobie równych,a poza tym na cere ma tez wpływ dieta zakwaszenie organizmu oddechy picie czystej wody brak stresów:)ruch na swierzym powietrzu:)

Gość Oczywiście że tak
z medycznego punktu widzenie to lepiej kupowac same trucizny z apteki a koszmetyczke jak najbardziej polecam rówież

Gość ja kupiłam żel
peelingujący przeciw wągrom clean&clear i naprawdę pomaga! kosmetyczka nie usunie wszystkich wągrów, a za kulak dni one pojawiają się na nowo..

Gość Oczywiście że tak
do kosmetyczki trzeba chodzic co tydzien i z czasem wszystkie usunie i zapobiegnie pojawianiu sie nowych:)eh co Wy tam wiecie

Gość Oczywiście że tak
ale po co Ty podajesz ta stronke???żele nie pomoga:)trzeba działac od wewnatrz

Gość czytaj ze zrozumieniem
napisałam, ze ten żel mi pomógł, wkleiłam link, żeby dziewczyna wiedziała jak wygląda opakowanie gdyby chciała go poszukać na półkach w drogerii. oczyszczanie twarzy u kosmetyczki juz dawno odchodzi w zapomnienie, bo to nei jest dobry sposób na dbanie o skórę. mikrodermabrazja jest lepsza, ale droższa i nei każdego na nią stać.

Gość Oczywiście że tak
aha czyli to co skuteczne odchodzi w zapomnienie a co drogie to modne,wiec biznes czy skuteczne leczenie,wybór nalezy do wyborcy:)

sciema z tym oczyszczaniem u kosmetyczek, wszystko nastawione na hajs - pewnie jestes z tego biznesu. TYMABRADZIEJ ODRADZAM KOSMETYCZKĘ! straszna pomoc jak co tydzien trzeba wydac minimum 80 zoli