Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by your sidee

Myślice ze amerykance NASA nas klamia?

Polecane posty

Gość by your sidee

ze ukrywaja rozne tajemnice przed zwyklymi szarakami?

Gość haha padne ze smiechu
co nam robią??? :D:D:D

Gość strażnom kżywdem nam robiom
i k😭uamiom nas obżydliwie

Gość Kłamstwo wszyscy kłamią
Oczywiście,ze tak. Moim zdaniem : 1)Kennediego zabiły władze nie wiem kto ale ktoś z wewnatrz, mysle, że chodziło o polityke on nie chciał grac tak jak oni mu każa.Niby Amerykanie tacy genialni "wyjasnili" sprawe WTC a nie potrafia znaleźc zabójce prezydenta? 2)To nie Bin Laden jest winny WTC tylko rząd i Bush. Jest wiele niedomówień w tej sprawie poszperaj po necie a znajdziesz wiele artykułow, filmików na ten temat. 3)Nasa ukrywa przed nami fakt o istnieniu zycia poza ziemskiego, wejdz na stone nautiliusa a zoabczysz, że 5 % jest niewyjaśnonych obiektów talających. To co to jest skoro kazdy twierdzi, że ufo nie istnieje? 4)Mysle,że ameykanie nigdy nie byli na księzycu, to taka bujda jak nie wiem zresztą skoro człowiek poleciał na księzyc w latach 60-tych dlaczego nie może tego zrobić w latach 2000 kiedy technika jest o wiele dokonalsza? Chodziło o to aby USA stały się "potęga", zreszta o to samo chodzi w wojnach Irak, Afganistan. O kase tez chodzi!!! To tylko takie moje teorie ale po głębszym zastanowieniu coś w tym chyba jest?

Gość ja tez mam i
co to ten nautilius?? z tym wtc sie zgadzam i nie wierze ze to byl atak terrorystyczny:o stopy zelaza byly przepilowane tak jakby....czyli ktos musial "podpilowac" budynki zeby latwiej sie zawalily :o

Gość ja tez mam i
widziales film o elicie rządzącej swiatem?

Gość idź na uniwerek na wydział
socjologii albo psychologii tam Ci wyjaśnią spiskową teorię dziejów inaczej zwaną paranoją

"To nie Bin Laden jest winny WTC tylko rząd" na pewno tu jest winne USA :O tak samo jak z Irakiem... albo raczej krótkowzroczne polityka wspierali ich jak walczyli z ZSRR a potem im się trochę chłopaki wyrwały z pod kontroli

Ludzie jak możecie wierzyć w te bzdury którymi was karmia???? idź na uniwerek na wydział

ja tez mam i

Gość hehehehehehahahaha
Daj ten filmik o elitach rządzących!

Gość ciekawska wszystkiego
ciekawe filmy:)