Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleczka87.

Problem

Polecane posty

Gość uleczka87.

Mam taki problem,że jak mój chłopak wchodzi we mnie pierwszy raz to mnie boli bardzo myszka dopóki nie wejdzie calkiem.Nie wiem dlaczego tak jest.Dziewicą już nie jestem.Miala tak któraś w was.

Gość tak ja tak mam zawsze
taki moj urok :) Dziewica nie jestem juz od okolo 7 lat i nastolatka nie jestem, a boli nadal

widocznie nie rozluźniasz się całkowicie na samym początku. Kiedy mój chłopak pierwszy raz we mnie wchodzi czuję taki mały "opór"-dopiero za drugim wejściem jest normalnie ;)

Gość co na to motylkowa

Gość afgyhjkilllm
albo za malo jestes podniecona

masz jakieś zle doswiadczenie w przeszłości w seksie ,dlatego się spinasz by po chwili zaczynasz odbierac przyjemność i się rozluźniasz

Gość uleczka87.
Tylko w tym jest rzecz,ze ja ja sobie wkładam tam palca to mnie boli tam w jedny miejscu.Moze to resztki blony :/

a czemu nie pojdziesz z tym problemem do lekarza tylko pytasz ludzi na forum, nikt CI nie powie czy wszystko jest ok z Toba bo niby skad mozna to wiedziec. Jesli Cie to niepokoi zapytaj lekarza

Gość uleczka87.
Byłam u ginekologa i nic mnie nie bolało,jak mnie badala.Ale ta babka byla jakaś głupia wszyatko szybko szybko i nic nie mogłam z nią pogadać :(