Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessica27

Nie wychodzi w lozku

Polecane posty

witam! mam pytanie do Panie, ale jeseli panowie tez sie zetkneli z takim problemem niech pisza; od niedawna mam chlopaka i gdy probowalismy sie kochac pierwszy raz nic z tego nie wyszlo, bo czulam okropny bol, gdy probowal we mnie wejsc (a nie jestem dziewica), wiec dalismy sobie z tym spokoj; ale potem znowu sytuacja sie powtorzyla; gosciu mnie podnieca juz samym wygladem; czy to moze byc spowodowane moja dosc dluga przerwa bez chlopaka okolo roku? wiec jezeli ktos mial podobny problem niech napisze;

Gość ma szukac o pierwszym razie
skoro nie jest już dziewicą???:O:O:O:O

Gość ja tak nie miałam
ale czytałam o tym w książce pani Michaliny Wisłockiej "Sztuka kochania". Warto to znać. Tłumaczy tam na jakie problemy można natrafić i jak je rozwiązać. Pożycz sobie w jakiejś bibliotece albo kup. To książka dla młodych i starych, przydatna w życiu dobrze ją mieć u siebie na półce.

Gość jola78
masz za słaby lubrykant swój własny, kupcie sobie jakiś nawilżać i będzie dobrze

Gość JESSICA25
kupilam zel, ale to tez nie pomoglo

nie jestem spieta, bo chce mi sie z nim kochac;tak mnie pociaga ze nie moge rak orzy sobie utrzymac i musze go co chwila dotykac; ale mam umowiona wizyte u ginka, wiec moze on mi powie co ze mna nie tak;

Gość ciasteczko6
A zdarzało Ci się już tak wcześniej?.

Gość Jeszcze jedna takaaa
Jessica a ja tak mam zawsze z moim partnerem a wynika to z teg ze on jest hojnie obdarzony a ja bardzo waska jestem. Ja porostu wytrzymuje ten straszny bol, pozniej jak sie rozciagne troche to nie najgorzej jest. A moze u ciebie tez tak jest?

nie wiem, bo on nie moze we mnie wejsc; tak mnie boli ze on przestaje bo sie boi ze mi krzywde zrobi; a ma przecietnego;

nie wiem, bo on nie moze we mnie wejsc; tak mnie boli ze on przestaje bo sie boi ze mi krzywde zrobi; a ma przecietnego;