Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciazy

krew w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomocy

Polecane posty

Gość w ciazy

dziewczyny jestem w 36 tyg. ciazy...przed sekunda bylam w toalecie i zobaczylam na papierze toaletowym troche krwi....kurde nie wiem co robic....czy isc do lekarza czy nie?....moze to nie ma znaczenia, ale od kilku dni, mialam bole brzucha takie jak przy miesiaczce....doradzcie mi????...a dodatkowo na noc zostaje sama w domu....

Gość SIOMP
pilnie do szpitala lub lekarza,to twoje prawo zeby sie martwic gdy dzieje sie cos niepokojacego.Nie czekaj bo nie daj Bog cos sie zlego dzieje i nie wybaczylabys sobie do konca zycia ze zignorowalas obawy,od tego jest lekarz zeby pomoc,zbadac,uspokoic lub dzialac w razie potrzeby

jedz do szpitala jak najszybciej, to moze byc odklejajce sie lozysko, lub inne dolegliwosci, jedz , zebys nie zalowala, ale upewnij sie czy to napewno z drog rodnych,moze z odbytu i poczatki hemoroidow, tak tez moze byc

To pewnie odchodzący czop śluzowy, albo krwawiąca rozwierająca sie szyjka - zwłaszcza,ze opisujesz bolesne skurcze w ostatnich dniach. Czy to była świeża krew czy też ze śluzem? Pewnie juz jesteś po wizycie u lekarza - napisz czy wszyskto w porządku?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
a ja mysle ze ona juz rodzi, tylko czy sobie wszystko wziela, ja dlugo przed porodem mialam juz torby naszykowane...

no kochana moze byc to czop-nie panikuj-masz nr tel.do twojego gina?to dzwon..a jak nie wez taxi i do szpitala,pamietaj o dokumentach i badanich

Gość a może....
kolezanka tez krwawila i okazalo sie ze miala polipa w pochwie