Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilofgf

CZY WG WAS KOBIETA KTÓRA MA 25 LAT I NIE MA CELU W ZYCIU JEST SKOŃCZONA?

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaaaaa
witaj w klubie, nie ma tez milosci, znajomych i fajnych ciuchow na najblizsza impreze :(

Gość moje spełnione życie
zeby miec fajne ciuchy trzeba je sobie kupic, a zeby miec kase trzeba sie za robote wziaść, w wieku 25 lat czas najwyższy a miłosc -sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie

Gość IOLOO
NO DOKLADNIE

żal mi tych którzy celu w zyciu nie mają :( ja mam!!!!!!! nawet takie które wydawałyby sie nierealne, w końcu cuda sie zdarzają :D

bez przesady... to ze nie masz celu wcale nie swiadczy o tobie ze jestes jakims nieudacznikiem,pamietaj ze w kazdej chwili mozesz zmienic wszystko w swoim zyciu,obrac jakis cel i nie wazne ila lat masz w danym momencie

w życiu trzeba za wszelką cenę do czegoś dążyć, nie ważne czy sie ma 25 lat czy 65...

Gość KAROLINNA.AA.
MAM 25 lat, nie zdalam 2 razy w szkole sredniej, teraz jestem na ostatnim roku, OBRONA PRACY MAG W CZAERWCU A JA NIE MAM ANI STRONYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Bo nie mam warunkow do pisania, nie mam komputera,k chodze po kafejakch, szkoda gadac:( chyba nie skoncze w terminie a tak bardzo chcaialam- TO dopiero jest straszne uczucie czuc sie przegranym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1