Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabo85

I co z tego ze jest mi zle

Polecane posty

Gość jabo85

A w dupie to mam. No i co z tego ze mi sie nie jak nie układa no ico z tego ze inni maja lepiej i co ztego powodu mam miec jakies zale do siebie nieee..... nie ma takiej opciji

Gość Peyo
no i masz racje nie widza ze nie mamy tak łatwo..

Gość jabo85
pokurwione to jest i tyle

Gość to co nas to obchodzi
weź się w garśc i zajmij sobą!

Gość jabo85
dokładnie prosta kobieca odpowiedz wy nnaprawde jestescie takie tepe?

Gość jabo85
a gdyby tak zrozumiec istote zeczy .... ale nie .. bo co bo tak bo tak prosciej smieszne

Gość
za duzo filozofujesz ;) pesymisci maja ciezej , wiec znajdz cos optymistycznego w swoim zyciu , a zobaczysz , ze zycie zacznie sie poprawiac 🌻

Gość jabo85
ale po co dobra gadamy na forum napiszesz raz moze dwa a ja dale bede zył jak zyje i dalej nie bede miał zadnych perspektyw wiec jak mioge cokolwiek zmienic...

sam sobie zaprzeczasz. najpierw piszesz że masz to w dupie z za chwilę przeklinasz. gdybyć naprawdę miał to w dupie to byś się nie denerwował. :-)

Gość stu_dent_ka
właśnie o to chodzi, że masz coś zmienić :)

Gość
oklepane ale prawdziwe : kazdy z nas jest kowalem wlasnego losu (cos w tym stylu) nie mozna oczekiwac od innych , ze nam zycie zmienia , musimy sami o to zadbac , a marudzenie przytlacza motywacje bo tak jest latwiej nikt Ci nie mowi , ze jak zaczniesz sie smiac to od jutra bedziesz mial lepiej , to zeby bylo lepiej tez wymaga czasu i checi ( ktora pewnie masz), moze zrob sobie jakies postanowienia noworoczne i staraj sie je zrealizowac :)

Gość jabo85
Poprostu nie podoba mi sie to ale nie wiem czy warto to zmieniac. cokolwiek wogole, moje zycie jest jakie jest. mozna je zmienic ok... ale czy warto duzo was tutaj jest moze ktos znajdzie jakis sensowny powod a nie tylko pisanie ze jest ok jutro bedzie lepiej dajcie mi powod zebym zaczoł wierzyc... ................prosze.......................

Gość stu_dent_ka
trzeba po prostu zadziałać. każda akcja powoduje reakcje, ale nic z niczego się nie dzieje.

Gość stu_dent_ka
zaczął wierzyć w co??

Gość jabo85
No dobra byłem z dziewczyną mielismy niesamowicie romantyczny zwiazek ok spoko no ale dupa. Mam kumpla w sumie miałem bo skonczyło sie gdy byłem u niej w sumie dopiero wchodziłem do niej i w drzwiach ona sie z nim lizała po 2 latach wiesz jak mnie jebło!!!!

Gość stu_dent_ka
No tak niefajna sytuacja, ale można się podnieść.

Gość Peyo
ej dobra tylko po co zeby znowu dostac kopa

rany, takie zycie, bedzie ci smutn pare dni/miesiecy a potem nastepna.. przestancie byc marudami, bierzcie sie w garsc a nie kazdy prawie tu tylko opowiada jak mu w zyciu zle! nasze powodzenie w zyciu zalezy od nas samych! jak sie nastawisz ze z nastepna bedzie gorzej, to bedziesz to prowokowac i tak sie stanie

Gość jabo 85
no i stary masz racje niby wszystko ladnie i mlo ale tak jest

Gość
bedzie dobrze tylko wiecej wiary w siebie :) dobra strona , jezeli wchodzi sie w nowy zwiazek , jest nie popelnianie bledow z pierwszego zwiazku serio :) nie zaryzykujesz , nie bedziesz wiedzial , a byc moze jest gdzies ta druga \'Twoja \'\'polowka\'\'

Gość jabo85
tylko nie wiem czy mam ochote przezywac od nowa to samo pierwsze rozmowy pierwsza kawa z rodzicami poerwszy pocałunek lozko nie mam siły na to musze dac sobie spokoj wyłaczam sie sproboje po 30 ce gdy juz inny swiat bedzie moze lepszy narazie jest strasznie złym miejscem. Ja naprawde chyba nie poterafia tu zyc..