Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w koncu jest

bedzie standardowo

Polecane posty

Gość jak to w koncu jest

Ja - porzucony we wrześniu wciaz nie wierze ze to prawda. Tyle razy slyszalem od K. "kocham Cie, jestes mezczyzna mojego zycia, chce byc z Toba juz zawsze" i nagle bum koniec. "Nie mozemy byc razem, nie pasujemy do siebie, dlugo nie poznam nikogo takiego jak Ty, mam wstret do innych mezczyzn, ale musimy sie rozstac". Wyslalem wczoraj zyczenia noworoczne i zapytalem czy wszystko ok. No i sie dowiedzialem, ze ma juz kogos - sportowca z kasa. Juz jej kupil laptopa wzial na narty i K. mowi ze jest najszczesliwsza osoba na swiecie. Ja jej tego nigdy nie moglem dac bo nie jestem dziany. Zamiast do eksluzywnej restauracji wolalem ugotowac cos w domu, zamiast kupowac cos drogiego wolalem zrobic cos wlasnorecznie. Boli, cala noc nie spalem, zadaje sobie pytanie dlaczego tak szybko znalazla kogos? Dlaczego jest z rugbista dla ktorego najwazniejsze sa miesnie, dres i iprezowanie. Nie pale, nie cpam, nie pije nalogowo, regularnie cwicze, duzo czytam, lubie koncerty, sztuke i pytam jak to w koncu jest. Co tak naprawde sie liczy w zyciu? Chcialem byc wartosciowym czlowiekiem, ale po co? Kto to doceni? Liczy sie tylko dobra zabawa i szczescie jest celem w zyciu?

Gość jak to w koncu jest
?

Gość
nikt tego nie doceni... z drugiej strony Twoja opinia o sobie jest subiektywna, może jesteś skąpym nudziarzem? :p

Gość brunetka 31
przykro mi ze to cie spotkalo jednak nie wszystkie kobiety sa takie ze leca na kase znajdziesz jeszcze milosc swojego zycia ktora doceni cie :)

Gość jak to w koncu jest
kazda moja opinia nie tylko o mnie bedzie subiektywna :) moze nie jestem bogaty ale za to sexi :P

Gość stu_dent_ka
kto to doceni? A czy naprawdę uważasz, że powinieneś być Jakiś dla Kogoś? Tzn. czy nie sądzisz, że ważne jest to, że sam z siebie jesteś (z braku lepszego określenia) dumny? Bo jeśli jesteś jakiś dlatego, żeby się komuś podobać, to tak naprawdę wyrzekasz się siebie.

ciężko znaleźć dziś kogoś kto będzie miał podobne poglądy na związek 2 ludzi i który będzie tak samo uczciwy wobec nas jak my wobec niego. wierz mi - jestem kobietą i nigdy nie kierowałam się w życiu zawartością portfela faceta ale tym, jaki jest, co uważa za ważne i czy jest konsekwentny w tym co mówi i robi natomiast sama obserwuję trend do posiadania za wszelką cenę choćby ceną miało być życie z półmózgiem z kasą o zerowych zainteresowaniach. tylko jak długo przysłowiowe \"tipsy\" są w stanie wypełniać życie? następnym razem patrz uważnie i słuchaj uważnie co mówi i co robi druga strona - jeśli jest twarda i konsekwentna masz duże szanse że się uda

Gość
no więc może ten rugbysta ma bogate życie wewnętrzne i jeszcze kasę :)

Gość stu_dent_ka
a to swoją drogą.... nikt nie powiedział, że ci, którzy mają kasę tak naprawdę nie są warci miłości. różni się ludzie rodzą w różnych środowiskach.

Wiesz...niestety w zyciu chyba juz tak jest, ze wszystko jest na odwrot....Ty sie przynjamniej dowiedziales na ile stac Twoja \"ukochana\", widocznie jeste tego samego pokroju co ten rugbysta...zycie....Ty mozesz byc jej wdzieczny, ze nie robila nic za Twoimi plecami, wylozyla sie jak na talerzy, pozostawiajac Ci wolna droge to tego kogos wartego Ciebie...wiec uszy do gory 👄 :)

Gość jak to w koncu jest
to jest takie idealistyczne podejscie (ktore bardzo mi sie podoba), ze robimy cos tylko dla siebie. Ostatnio moj swiatopoglad diametralnie sie zmienil, albo mam chwilowe zalamanie bo wydaje mi sie ze wszystko sie kreci wokol seksu. Czlowiek rozwija sie tylko po to zeby zdobyc uznanie u plci przeciwnej i tym samym zwiekszyc swoje szanse na przekazanie genow. Chcialbym sie mylic... albo wierzyc jak dawniej ze jest inaczej.

sorki za bledy....;) musze dodac, jezeli juz robimy taki sonadz, ze jak dla mnie facet ma nie miec w portfelu, a w glowie w pierwszej kolejnosci ...dalej to juz uczuciowosc, ambicje, zainteresowania i takie tam bzdury:D

Gość jak to w koncu jest
neurosa mysle stereotypowo bo nie znam zadnego rugbisty, ale jak widze lysego, napakowanego goscia w dresie to ostatnia rzecz jaka mi przychodzi do glowy to to ze ma bogate zycie wewnetrzne :) a co ty go tak bronisz :P pocieszac mnie tu :)

Gość jak to w koncu jest
studentka jak sie konczy wiek rozrodczy to przychodzi kryzys wieku sredniego :) i znowu trzeba zmieniac swoj swiatopoglad wtedy zyje sie dla dzieci, wnukow zeby mialy jak najlepiej, byly jak najlepsze i przekazaly swoje geny najlepszym osobnikom :P

Gość
oj biedny, nie przejmuj się :)

Gość stu_dent_ka
skoro chcesz w to wierzyć :P

Gość jak to w koncu jest
neurosa jeszcze napisz cos o kasie ze dla ciebie nie ma zadnego znaczenia i liczy sie tylko wnetrze czlowieka :) studentka - no wlasnie nie chce wierzyc i dlatego szukam odpowiedzi jak to jest? Co sie liczy w zyciu...

Gość
dla mnie kasa nie ma żadnego znaczenia, ważne że facet ma bogate życie wewnętrzne i mnie kocha

Gość wiem co mowie
hahahah no kuurwa ameryke odkryles, wiadomo nie od dzi ze wszystko kreci sie wokol seksu, o to chlopie chodzi, a reszta nie ma znaczenia, przynajmniej z punktu widzenia natury, reszta to tylko stworzenia ludzkiego umysłu, ktore i tak sprowadzaja sie do seksu (cos co sprawia radosc a wiec sprawia ze jestesmy zdrowi i mamy ochote na seks)

Gość stu_dent_ka
a dla mnie liczy się szczęście. Moje własne. Jak je osiągnę, to ci powiem, co ono dokładnie oznacza.

Gość jak to w koncu jest
neurosa - dzieki :) szkoda ze mam wrazenie ze na kafe siedzi ten maly odsetek "lepszych" dziewczyn :) studentka - co z twoim sylwestrem, ja spedzam w krakowie u znajomych w mieszkaniu, jak bys nie miala co robic to zapraszam (z mojej strony ci nic nie grozi mam na razie dosc wszelkich zwiazkow) :)

Gość wiem co mowie
a jesli chodzi o kobiety, to nie od dzisiaj wiadomo, ze dla kazdej kobiety bardziej atrakyjny jest facet z kasa od tego biednego i bardzo prosze pustaki, darujcie sobie zaprzeczanie tezie "kobiety leca na kase"

Gość jak to w koncu jest
to trzeba zakasac rekawy i brac sie za czesanie kasiory :P

Gość stu_dent_ka
planów na sylwestra nadal nie mam :( a twoja oferta sylwestrowa poważna??

Gość michela york
No i ja to samo moglabym powiedziec o facetach ze wiekszosc z nich mysli tylko o jednym: jak przeleciec i zostawic. I niestety trafilam w zyciu na pare takich gadow co mnie skrzywdzili. Dla wyrownania bilansu ja sie potem odegralam na innym chloptasiu. A jak sie juz uspokoilam i wyciszylam to znalazlam sobie w koncu tego wlasciwego:)))

Gość jak to w koncu jest
pewnie ze powazna :) poznasz nowych ludzi, nie bedziesz sama przeciez w domu siedziec i moze bedzie troche czasu zeby pogadac szczesciu, wartosciach, kasie :)

Gość stu_dent_ka
mój mail: nikam1984@o2.pl - daj znać, jakieś namiary, czy cuś. Może się skuszę, jak nic innego nie znajdę :)

Gość wiem co mowie
no i proste.. albo po prostu baw sie zyciem i kobitami (jesli jestes jeszcze mlody) lec je w chuuja ostro, ze niby jestes bogaty a potem do lozka i niech spierdala. nic tak nie dziala na kobiety jak dobrze ubrany facet, mowiacy smutnym głosem: dzisiaj widziałem u jubilera cudowny naszyjnik, a ja nie mam nawet komu go kupic.. pozdro666

Gość jak to w koncu jest
a baby.... - i tak do konca zycia chcesz tylko zaliczac? uwierzysz jakiejs ze nie jest z toba dla kasy? micheala - masz racje ze czesto faceci mysla o jednym ale musze ich tu obronic bo zazwyczaj dosadnie to sugeruja, kobiety mimo wszystko sa bardziej wyrachowane studentka - dobra napisze ci co i jak w mailu :)

Gość wiem co mowie
poprzednia wypowiedz dotyczyla Twojego: "trzeba zakasac rekawy i brac sie do roboty", to ja Ci przy okazji podalem alternatywe. a moje zycie zostaw w spokoju, bo ja nie mam zamiaru sie zalic w internecie