Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chlopaka___

czy mieszkajac z facetem gotujecie mu i sprzatacie i pierzecie?

Polecane posty

Gość zapalniczka22
jak wyjda za takich prostakow jak wy to pewnie tak

Gość Kfomg
To ja chyba jakis inny jestem, jak czytam, co pisze np. zapalniczka. Czyli im mniej sie kobieta stara, tym bardziej mam ją doceniac? gdzie tu logika?

Jacek,co Ty chłopcze piszesz?Nawet gdybym dostała po pysku to gościu ma walizki za drzwiami!!!Mam swój dom i jestem niezależna i nie muszę się płaszczyć przed jakims facetem ,żeby mieć gdzie mieszkać!!!!!!!!!!!

Gość 34534534
wasze matki nie nauczyły was jak sie dba o męża i o dom?? w takim razie nic z domu dobrego nie wyniosłyście..

hmm, sami mężczyźni-staromodni - potem się dziwią, że muszą jeść poza domem :P i że syf :D

marryme - pod warunkiem, że to będzie TWOJE mieszkanie :) jeśli jego - grzecznie złapiesz za miotłę :)

Gość 34534534
no wlasnie jakby to bylo jego mieszkanie to chwytasz za miotelke albo wypierdalasz

Gość taka jedna 666
bo to taj sluzace

Potrafie wszystko robic w domu ale nie mam ochoty nadskakiwać facetowi,od czasu do czasu owszem mogę mu dogodzić ,ale nie codziennie!I jeszcze nazywać to swoim obowiązkiem???!!!A co jest obowiązkiem mężczyzny?-siedzenie przed tv i picie piwka?A ja mam byc królowa puszek po piwie czy jak?

to wszystko zalezy od faceta, a właściwie od obu stron, kiedyś myślałam że to świetnie jak się dla swojego meżczyzny gotuje itd. teraz wiem, ze nie można przeginac on tez musi miec jakies obowiazki, chociaz wyniesienie smieci

Jarek,ja o niczym innym nie marzę ;)) Już mam atrybuty starej panny- 2 koty :P

Jaruś, zmień nastawienie - naprawdę tylko TY tracisz, tylko mężczyzna traci, nie pomagając w obowiązkach domowych.

topic jest o lasce która mieszka z facetem i mu robi obiadki gotuje sprząta , a tak poza tym to gdzie szukać takiego egzemplarza? ;d

Gość karolinska
tranquila wiem o co chodzi...moj byly mial to samo... jego typ rodziny..tata remonty zlota raczka -pracuje...mama w domu z mlodsza siostra...wiecznie w kuchni -chociaz uwazam zie nei musi ale ta zasrana nadopiekunczosc...i jak mu dupe caly czas podcierala, karmila tak sie przezywczail...sam moze nie yl zlym czlowiekiem..ale tak chore wyniosl z domu przyzwyzajenie ze nie wiem;/ na dodatek jego ojciec strasznie nie milo zwracal sie do matki ...rozkazami...porazaka..a wiem z etakie rzeczy przechodza

Jarku, to nie znaczy, że nie mogę Tobie coś szepnąć na ucho.. ;) nie wolno nie dzielić obowiązków, bo to na długą metę nie wyjdzie. Musisz być wypoczęta, żeby mieć ochotę kochać. Facet niekochany zdradzić może. może taki argument przemówi, poza rzuconymi już wcześniej.