Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsia

jak wyciagnac faceta z domu?

Polecane posty

Gość klopsia

moj facet nie lubi imprez, nawet w sylwka siedzi w domu. ja jakas superimprezowiczka tez nie jestem ale chadzam w towarzystwie przyjaciolek, znajomych a to na piwko albo jakas mala imprezke do pubu, a on wcale. jak go zachecic?

Gość malaaaaaaaaaaaaaa
klopsia ja z tego powodu zerwałam ze swoim... bo przez to nie moglismy sie zgrać

Gość klopsia
taki jest i juz, niesmialy, nie lubi tlumow

mysle, ze pewne rzeczy trzeba zaakceptowac. pytanie tylko, czy chcesz, zeby tak wygladalo Twoje dalsze zycie?...

niektorzy tacy po prostu sa! i raczej sie nie zmienia.. zastanow sie, czy chcesz spedzic zycie bedac z takim domatorem... ma to swoje zalety, ale ja bym nie wytrzymala...

Gość klopsia
no wlasnie wiem, w sumie mam spore grono znajomych, zawsze jest z kim pojsc, nie jest tak, ze siedze w domu przez niego, czasem wychodzimy kameralnie we dwoje jak juz, ale... czasem mi smutno jak widze parki na imprezie:)

Gość klopsia
nie jest to jakis straszny problem, chcialam tylko zapytac w jaki sposob, jesli jest, zachecic takiego niesmialego ktosia do wspolnej zabawy w wiekszym gronie.. :)

niestety nie jesteście zgrani :( możesz mieć z tym problem sama nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ;/ może metoda małych kroczków? zaproś najpierw znajomych do was (jeśli mieszkacie wspólnie). Jeśli mu się spodobają to może będzie bardziej chętny na wspólne wyjścia :)

Gość klopsia
niestety nie mieszkamy razem, oboje z rodzicami...:( cos moze wymysle

Gość mrozu sięnie boję
Dlaczego nie pójdziesz sama? Ja tak robię, i ja jestem zadowolona (bo wyjdę), i mój facet (bo nie ciągnę go ze sobą).

hmmm to może zrób u siebie jakąś mała imprezę w mniejszym gronie tak żeby zapoznać go z jedna częścią znajomych, później z druga i tak po kolei. Żeby nie wszystkich naraz. Skoro jest nieśmiały to zawsze większa ilość znajomych osób go bardziej ośmieli. Albo po prostu zaproś jego do siebie a potem wpadną całkiem przypadkowo znajomi na kawkę ;) coś pokombinuj :) im więcej osób zna tym bardziej będzie śmielszy by wyjść na imprezę :)

Gość klopsia
hehe grunt to kreatywnosc, dzieki :) 🖐️

Gość klopsia
dzieki 😘 :)

Gość lady gggg
tez tak mam ze swoim, nigdzie go nie moge wyciagnac, a on tez nie wyjdzie z inicjatywa alternatywnego spedzenia czasu...

Gość Wrom
Osoby, która nie lubi imprez nie można zmienić. Oczywiście dla partnera może poudawać i od czasu do czasu gdzieś wyjść ale na pewno nie bo tego potrzebuje a czuje się zmuszany.

Gość do Wrom
mozna, ja nie lubilem zbytnio, a teraz lubie sobie raz na tydzien/dwa porzadnie poimprezowac ;]

Gość do Wrom
tylko bardziej to samo ze mnie wyszlo, nie pod presja innej osoby