Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judojudo

SYLWESTER PORADZCIE!!!!!

Polecane posty

Gość judojudo

dziewczyny proszę powiedzcie mi idę na sylwestra z mężem gdzie nikogo ie znamy!!!! czy może być udany ten sylwek czy będzie do kitu ?????

Gość hahahaahahaahaha
najbardziej zachwyca (a może niepokoi) mnie dział, w którym umieściłaś topik. To orgia będzie czy jak?

Gość judojudo
jesteście cudowne a może cudowni że już odpowiedziałyście ale rzeczywiście umieściłam topik nie w tym miejscu to chyba z rozpędu bo często tu zaglądam a tak a propo gdyby to była orgia chyba o nudę nie musiałabym się martwić ale obśmiałam się z tego głosu dzięki

Ciesz się, że w ogóle gdziekolwiek idziesz. Ja siedzę w domu. Dla mnie nigdy nie było problemu, by wbić się w towarzystwo. z resztą sama atmosfera robi swoje, rozmawiać można we dwoje.

Gość judojudo
a w ogóle jestem załamana i dobita.....lubimy nowych ludzi i się kręcimy jakoś może ja bardziej niż mój facet dlatego ....chyba się załamię.....

Gość judojudo
jestem tak wam wdzięczna za te głosy że nawet nie zdajecie sobie sprawy i te pocieszające i te dobijające ale wszystkie szczere nie jestem w stanie was po kolei wymieniać ale już płaczę ...jak głupia może jakoś będzie a jak nie to kasa przepadła.....

Autorko - pogratulować... problemów... beztroskie masz życie, skoro zadręcza Cię taka błahostka...