Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weteranka kafe

ROK 2008 BEZ KAFETERII

Polecane posty

Gość weteranka kafe

ierwszy od pięciu lat wiele się tu nauczyłam, ale jednak tak nie można zaoszczędzony w ten sposób czas przeznaczę na: *znalezienie partnera *nadrobienie zaległości w pracy *czytanie ksiażek *ćwiczenia i zabiegi upiększające i bez jaj, jak przetrzymać odwyk? dajcie jakieś rady..

Gość weteranka kafe
powtarzam się, zle coś mi się pomerdało

Gość weteranka kafe
za rok zdam sprawozdanie, już się cieszę :-)

Gość weteranka kafe
chyba wszyscy podobnie myślacy już dawno stad odeszli :-) znak, ze czas i na mnie

Gość eeeeeeeee
z kafe nie wygrasz:O

Gość weteranka kafe
nie dobijaj mnie, ja już pięc lat z kafe żyję :-O miałąm w tym czasie dwóch facetów i co? bilans jest taki, ze więcej czasu spędziłam z monitorem niż z żywymi mężczyznami i całą rodziną łącznie :-O :-O :-O

Gość weteranka kafe
wiem, ze będzie cieżko, ale może jak sobie to wszystko napisze czarno na białym to do mnie dotrze

Gość eeeeeeeee
wiesz mysle , ze jak ja postanowie odejść to poprsze o blokade Ip :) będe miała pewność , ze juz tu nie wrócę . Co do marnowania czasu masz racje :O Człowiek strasznie sie izoluje chodz ma wrażenie , że przecież ciągle z kimś rozmawia , ale w wyniku klepania w klawisze dziwacznieje i taka jest smutna prawda :O

Gość weteranka kafe
ja w dodatku opowiadam znajomym i rodzinie różne historie mi znane właśnie z tego forum i jak już po raz kolejny coś cytuję to wyobrażam sobie co myślą a jak w Wigilę wstawałąm od stoły to tata niby żartem powiedział "siedź, jeszcze nie idź, internet w Wigilię nieczynny" :-O od dawna czułam niepokój zwiazany ze swoja tutaj częstą bytnoscią, ale ta uwaga to byl jakiś przełom tak więc .... :-O

Gość weteranka kafe
poza tym mam już odparzoną dupę od ciągłego siedzenia przed komputerem :o

Gość weteranka kafe
no, mam kolejny argument, nie stykać się z tak prymitywnymi podszywaczami jak ten powyzej :-)

Gość weteranka kafe
na razie się nie udało :-O

Gość ja probowalam wiele
raz i chociaz sie zarzekalam na wszystkie swietosci, ze zrywam z kafe.....przegrywalam z kretesem :-0 gnije tu juz pare lat :-0

Gość weteranka kafe
mo to jedziemy na tym samym wozie moze jakąś grupe wsparcia anonimowych kafeholików trzeba założyć :-O

Ja na razie realizuję swoje dwa postanowienia noworoczne... Nie czytam horoskopów i nie oglądam tego, czego nie chcę... Od o8.o1. 2oo8 będę więcej jadla, więcej czytała i ćwiczyla a do tego czasu jeszcze mogę trochę tu się ponudzić.