Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca sie tego nauczyc

śpiew, śpiewanie

Polecane posty

Gość chcaca sie tego nauczyc

czesc!!! chcialabym was zapytac, czy znacie moze jakies ksiazki lub dvd do nauki spiewu. w moich okolicach to wogole nie ma lekcji, tak, ze dobry podrecznik by mi pomogl. a poza temat, to nie chce tu glupich, agresywnych i niepotrzebnych wypowiedzi, ktore i tak mi nie pomoga... ze pomoc z gory dzieki!!!

Raczej sama się tego nie nauczysz, potrzebny jest nauczyciel, który będzie Cię prowadził. Wiem, bo uczyłam się spiewu przez kilka lat. Moze sprobuj sie zapisac do jakiegos chóru, tam takze mozna sie wiele nauczyc. Ale nie rob nic na wlasna reke, bo moze sie to zle skonczyc.

jak chcesz śpiewać szkoła muzyczna ew. prywatne lekcje jak chcesz wyć to prysznic starczy:P

a co to znaczy wyć:)? że co? że śpiewa żiatądeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:P

>Moze sprobuj sie zapisac do jakiegos chóru, tam takze mozna sie >wiele nauczyc. Ale nie rob nic na wlasna reke, bo moze sie to zle >skonczyc. --------- ciekaw:P a co sie moze stać?:P:PP?

oczywiście :P tylko nie chciałabyś się przekonać własnousznie:P

a moze chciałabym:P odwazna kobitka ze mnie:P Mysle ze o wiele gorsze jets ywcie w wydaniu damskim:P

ja już się do takiego wycia w wydaniu damskim przyzwycziłem hamulce mi piszczą