Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

kto normalny by mnie chciał??

Polecane posty

Gość niech mi ktoż powie
prosiem bardzo :P

dziękuje za wskazanie mi drogi w życiu. same dziweczyny i pomarańcze. :-) :-) :-) zostane homo albo takim zboczuchem co "lubi" owoce. :D 🌻🌻🌻🌻

Gość Peyo
no ja chłopak jestem a wiec jak brzmi twoja odpowiedz moge cie kochac

ja jestem pewna że kogoś bedziesz miała! ale no.. daj tym baranom dojrzeć i poznać sie na rzeczy:)

Gość Peyo
wciaz czekam...

dzięki za wszystkie miłe słówka. :-) tylko że ja już spotkałam kogos idealnego. a póki co idę sfrunac z wieżowca. :-) Peyo, pomarańczom dla zasady nie ufam. :-)

Gość Peyo
kazdy szuka milosci tylko nie pomaranczowej ... dobre ale ok

Gość Peyo
mam juz dosc tego forum wszedzie szydera na maxa kazdy niby normalny kazdy niby szuka niby zycie go rozwala i tak mu zle. Ale moja odpowiedz na twoje pytanie tak prosta nie skaplikowana w zaden sposob nie mogła byc usłyszana. wiec szukajcie dalej chociaz weidze ze w tym kierunku nic nie robicie oprocz uzalania sie nad soba i wmawiania sobie jak mi zle. Mam siostre nawet poleciłem jej to forum tez kogos szuka ale widze ze niepotrzebnie. Juz wole te ochujała interie czy cos, zwykły czat, a moze tam bedzie ktos kto nie wychodzi z załozenia ze jestem pomaranczowy .... smieszne...

Gość omfg.....
Peyo a slyszałeś o normalnym zyciu poza firewallem ? :o

Hej zapewniam Cie ze tych ideałów spotkasz jeszcze conajmniej... 4?:P :) bedzie dobrze, masz zajebisty charakter, zdjęcie też kiedyś miałaś w stopce z tego co pamiętam (niekoniecznie robaka:D) i jest wszystko ok! :) tylko no.. czasu daj sobie w poszukiwaniach:) z reszta.. sam Cie znajdzie:P:)

Peyo, nie chodzi o to że jesteś pomarańczowy. :D :D to poprostu zwykła ankieta, w której nie dowiedziałam się niczego nowego. 1. ludzie mnie lubią i nie miałabym problemów ze znalezieniem kogoś. dziękuję wszystkim za wpisy. nawet owockom cytrusowym. :-) 2. to już bardziej przygnębiające - taki jeden ktoś nie jest absolutnie zainteresowany... :-( trzeba się z tym pogodzić. (ewentualnie mogę jeszcze wrzeszczeć gryźć i kopać. :-) )

Gość Peyo
Niewazne od 2 lat chodze po ulicach włoczac sie po zakamarkach mojego miasta i szukam szukam kgos naprawde kto by pasował do mojego stylu niestety wszystko konczy sie na paru spotkaniach i tyle ie widzac przyszłosci albo ona albo ja koncze. Dlatego szukam i w necie ale wciaz słysze podobne teksty jak np sorry ale jestes pomaranczowy. Niemoge uwierzyc w jaki perfidny sposob wy dziewczyny posiadajace swoja klase ale i kaste traktujecie tych marnych facetow

Ssillly chciałam powiedzieć, że jesteś fajną dziewczyną i na pewno znajdziesz wspaniałego normalnego faceta

Gość a ja to się zastanawiam
iel masz lat autorko?:)

Gość a ja to się zastanwiam
więc ile?:)

Gość a ja to się zastanawiam
uhm, z odpowiedzi wnozę, że faktycznie mało:D pozdrowienia