Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

czy są tu szaleńcy?

Polecane posty

gotowi np pojechać stopem, w ciemno, zwiedzac rumunię w wakacje? ;) albo rowerem irlandie? ;) wiecie o co mi chodzi ;) znacie kogos, kto realizuje takie szalone pomysly?

ech ja bym tak chciala.. ale pasjonaci? czego? ;) ja mysle, ze to raczej szalenstwo :P;) pozytywne oczywiscie ;)

Robaczek - cholera, kafe mi nawala, widzialam tylko Twoj post... Cos mi wlasnie z tym amantem na poczatku nie gralo hehe ;) teraz brzmi logicznie ;)

zdarzało mi się mając w kieszeni 50zł jechać stopem na wakacje. Bez określonego celu. Teraz już chyba wyrosłam i z dzieckiem trochę trudniej na takie szaleństwo.

Gość łączenie . tematów . forever.
No, czekaj, odezwie się Beznadziejna ;)

Ja bym właśnie pojechala tak w ciemno stopem do Rumuni w wakacje... hmm...

Na pewno nie jestem szalona, lecz mogłabym pojechać gdzieś w ciemno, gdyby nie to, że nie mam z kim zostawić moich świnek morskich.

Gość ijaija
ja tez tak miałam ,ni grosza przy duszy a cala paczka sie jezdziło to sie u chłopa na wsi zarobiło, to w winnicy, to gdzies w knajpie gary pomyło ,ech czasy ,ale to se ne wrati ;):)

/a/ - haha:D:D podrzuć do mnie, moja siostra sie zaopiekuje razem z moim krolikiem ;) to co, jedziemy? ;)