Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ticjana26

juz nie wiem co zrobic z tym facetem

Polecane posty

Gość ticjana26

jest ktos chetny do pogadania o zwiazkach, problemach ktore ze zwiazkami sie wiaza

Gość __lolek
możemy pogadać ale będzie to raczej męski punkt widzenia

Gość ticjana26
hej.to dobrze ze meski.bo ja was facetow juz serio nie rozumiem.

Gość __lolek
rozmawiamy tutaj czy na tym drugim temacie???

Gość ticjana26
ja tez nie wiedzialam gdzie. ale moze tu co?

Gość gmtlg
Moj juz byly chlopak myslal tylko o sobie lub o swojej corce.Nie robil zakupow co sie wiaze z kosztami, nie pomagal mi w domu - pranie sprzatanie gotowanie (gotowanie raz na jakis czas w koncu jest kucharzem) 0 sexu jak mialam jakis humor to zaraz ze wymyslalm ze skonczmy zamiast przytuli i powiedziec wszystko bedzie ok tylko narzekal ze cos go wiecznie boli etc tylko zrob to zrob tamto .Nabawialm sie zapalenia pluc bo bedac juz chora biegalam szukalam dla nas mieszkania pozniej do pracy i tak z miesiac raz powiedzialam ze nie pojde do pracy bo juz nie mam sily to ten do mnie ja bym poszedl bo przynajmniej by mi zaplacili co za cham.Teraz sam zachorowal i o matko tragiedia nie poszedl do pracy nakupowal sobie lekow a jak ja bylam chora to nic mi nie kupil nawet herbaty nie zrobil.Guzr dziecko szkoda slow

Gość __lolek
ok to zostajemy tutaj ale przeczytaj moje pyt z tamtego tematu bo nie chce mi się przepisywać :)

Gość __lolek
do gmt coś tam :) dobrze że już były :D

Gość ticjana26
oki przecztalam.no wiec on rani mnie swoim egoizmen. nie czuje sie spelniona w tym zwiazku wszystkie obowiazki spadaja na mnie.jestesmy 3 lata razem

Gość ticjana26
a najgorsze jest to ze zostawilam dla niego caly moj swiat.przeprowadzilam sie setki kilometrow zmienilam prace itp

Gość __lolek
rozmawiałaś z nim o tym?? u mnie znowu jest tak że to na mnie spada większość obowiązków choć czasami jestem mile zaskoczony tym ze moja dziewczyna przejmie w czyms inicjatywę podobno wszyscy faceci sa egoistami nie będe mówił ile razy usłyszałem, że myślę tylko o sobie i takie tam... czasami ma rację ale w 60 przypadkach na 100 jest to mocno przesadzone

Gość ticjana26
ja juz z nim o tym od pol roku probuje rozmawiac.i jest tylko coraz gorzej

Gość ticjana26
nie chce sie tu uzalac nad soba ani robic z niego potwora ale serio to juz przechodzi moje wyobrazenia wszelkie.

Gość ticjana26
ten facet kompletnie nic ie robi nawet smieci nie wyniesie raz na miesiac

Gość __lolek
z jednej strony najprostszym rozwiązaniem jest rozstanie bo do tego nie trzeba zbyt wielu wyrzeczeń zarówno z Twojej jak i jego strony pozostanie w związku wiązałoby sie z tym że musielibyście coś zmienić, wydaje mi się że warto popatrzec i na chłopaka co on powinien w sobie zmienić ale warto też zastanowić sie nad swoją osobą czy sama robisz wszystko OK

Gość ticjana26
nie no oczywiscie ze nie robie wszystkiego oki,nikt nie jest idealny

Gość ticjana26
no wlasnie tak sie sklada ze to wiaze sie z wyrzeczeniami bo po 3 latach znow rzuce robote i wroce na stare smieci to nie wiaze sie tylko ze zmiana facet czy bez niego tylko czeka mnie przeprowadzka do mojego dawnego zycia

Gość __lolek
a jakie sytuacje najbardziej Cie denerwują??

Gość ticjana26
tu nie mam nikogo poza nim i paroma znajomymi a od rodzinnych stron dziela mnie setki km. a tak na marginesie to ja go nadal kocham sama nie wiem juz dlaczego ale kocham

Gość ticjana26
np. ze jak chce o czyms pogadac to musze czekac na augiencje i to czasem pare dni bo jet zajety kompem ale jak zdzwoni ktorys z jego kumpli to leci i ma na to czas

Gość ticjana26
albo jak prowadze dom jak na codzien czyli w 99 procentach posprzatane na blysk poprane ugotowane itp to gada ty jestes chora nic tylko sprzytasz a jak jestem chora np dzien zle sie czuje i nie mam ochoty wstac z lozka to mi na drugi dzien gada patrz jak tu wyglada co za kobieta z ciebie. to juz nie normalne.sam nie robi nic

Gość __lolek
z drugiej strony musisz się zastanowić nad całym życiem masz pewnie ok 26 lat więc jeszcze szmat życia przed Toba chcesz wziąć slub i potem nagle będziesz miec tego dośc i wszystko się rozsypie?? a moze po prostu msz jakiegoś dołka i nie jest aż tak źle?? jedno jest ważne nie patrz na to że musiałabyś zmienić dużo w życiu, w tym momencie ważniejsze jest coś innego, dopiero ta zmiana czy ewwentualnie zostac czy sie rozstać będzie miała konsekwencje w postaci tego ze wrócisz do rodzinnych stron

Gość ticjana26
slub mam juz za soba.ale rozwod i z tez bo go po pol roku zlapalam na zdradzie. wiec zrozum juz serio mam tego mojego 26zycia dosc.moja mama mowi mi zawsze ze za dobra jestem i potem cierpie.ale przeciez milosc polega na tym zeby wszystko z siebie dawac.z tym pierwszym facetem rozwiodlam sie bo nie toleruje zdrady w zwiazku a co dopiero w malzenstwie

Gość ticjana26
jestes?

Gość __lolek
przepraszam ale jestem w pracy i mam małą awarię o ile nie zaśniesz to postaram się jeszcze być przed 6 ale ogólnie te dwa przypadki dały mi do zrozumienia że twój facet to cham więc lepiej się go pozbądź :/ pozdrawiam

Gość __lolek
ok jestem juz jesli jeszcze sie tu kręcisz mozemy kontynuować

Gość kormorana
mu zapodaj