Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabiegana

Sylwester już jutro pilnie proszę o pomoc!

Polecane posty

WItam, Od lat nie bawiłam się nigdzie w Sylwestra i tak się cieszyłam, że w tym roku będzie a tu wczoraj dostałam......okres!!!! Czy jest jakś metoda aby choć na ten jeden wieczór zatrzymać miesiączkę??????????? Błagam o pmoc, dla niektórych może to głupie pytanie a ja...nie mam nawet torebki wieczorowej , żeby zabrać ze sobą choćby tampony! Pomóżcie proszę- napewno istnieje jakaśtabletka \\\" cud\\\"

zabiegana ....... ja też wczoraj dostałam okres:))), ale mój trwa 2-3 dni także na sylwestra bedzie ok. Wiesz może lepiej radzę Ci zainwestowac w torebkę wieczorową i tam włożyć tampony, niz truć sie jakimis tabletkami poważnymi w skutkach bo przez to możesz się żle czuć na sylwku i tyle twojej zabawy. Głowa do góry

Podpisuje sie pod tym,co napisala hiszpanka.W koncu to tylko okres-nasza przypadlosc.A my jestesmy silne i byle okresik nie zepsuje zadnej z nas zabawy sylwestrowej,prawda? ;) GłOWA DO GóRY

Gość solllllllll
może daj tampony dla partnerado kieszei jak nie masz torebki... przecież to takie maleństwa, ze spokojnie sie zmieszcza

DZIĘKI- macie rację ale ja się zestresowałam tym okropnie, partner na dodatek nie idzie w marynarce nawet a moja sukienka jest cieniutka i nie ma żadnej nawet malutkiej kieszonki. Zostaje torebeczka- no cóż- cudów nie ma:) Zyczę Wam SZAMPAŃSKIEJ zabawy i CUDNEGO NOWEGO ROKU