Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

PRZECZYTAJCIE I OCEŃCIE ZACHOWANIE TEGO CHŁOPAKA.

Polecane posty

Mam kolegę. Poznalismy sie 2 lata temu. Szliśmy na wagary. Ja moja ekipa i on. No i on zaczął wtedy starsznie mnie zaczepiać, nie odstąpywał mnie na krok. Po jakimś czasie ja poczułam do niego \"mięte\" i zaczeliśmy chodzic razem na piwo i ogolnie nawet w szkole kręcic sie razem.Razem chodzilismy na wagary. I na pewnych wagarach doszło miedzy nami do ...... i pozniej juz kilka razy tylko petting.Ale potem sie pokłócilismy i ja sie do niego z pół roku nie odzywałam. POtem sie znów odzywalismy normalnie.I teraz ten problem: On zaczął sie według mnie zachowywać dziwnie, na dyskotece potrafił sie na mnie tylko popatrzec i juz mu stawał. Innym razem tylko mnie dotknął i tez mu stanął, cały czas patrzy mi się w piersi i mi mówi jakie to one nie są fajne i duże.Wyskakuje do mnie z tekstami \"ale bym ci włożył\" kiedys na zarty mu powiedziałam \"chodź sie pokochamy\" a on \"no to chodz\" wszytskim rozpowiada ze szczególami jak to bylo jak on sie ze mną kochał.czasem jak siedzimy z jakimis znajomymi to on potrafi przy nich sie mnie spytac czy sobie golę..... a jak go za to zbesztam to on przy nich potrafi mnie zwyzywac, a pozniej znowu usiadzie koło mnie i zaczepia mnie gdzies szczypie po bokach itp.Jest ode mnie starszy o 4 lata. Jk go nie widzę dłuzszy czas to potem jak go spotkam to on odnosi sie do mnie tak z szacunkiem jak gentelman, a jak go widziałam codziennie to był wobec mnie zboczony a nawet czasem chamski. Między mną a nim juz daaaawno nie było nic takiego jak seks, itp a on nadal pamięta wszytsko co ja mówiłam podczas tamtych chwil. No i co o tym sądzicie???To i tak nie jest wszystko bo tego sie nie da zebrać w taką całość...Czekkam na opinie

Gość reklamujesz marke ubran
??

ok niech bedzie ty mloda on jak widac wiek juz ma ale z tego co piszesz niedojrzały emocjonalnie po objawach jego ja cie widzi pewnie jego pierwsza jestes no i na swoj sposob cie kocha ale niech chlopak oglady nabierze to bedzie ok. kultury osobistej przede wszystkim pozdr3m

Gość jak dawno temu
sie kochaliscie??

Gość no to reklamuj bo jest
kozacka

a gadałaś z nim o tym?powiedziałaś mu co o tym myślisz?! rzzeczywiście zachowuje się jak palant ale może tego nie wie...i powinnaś mu to uświadomić!

jak on jest 4 lata starszy to albo dlugo kiblowal, albo ty bylas w .... 2 gimnazjum jak to z nim zrobilas biorac pod uwage ze szedl z toba na wagary. jak na moj gust oboje jestescie niedojrzali. on jest do tego jakis glupi ze tak sie zachowuje, a ty ze sobie pozwalasz

Napisałam to już na bodajże trzecim Twoim topiku o tej samej tresci, ale napisze i tu ;) on to palant, ale na jego miejscu podejrzewam, ze tez nie chcialabym byc z 16-latka, ktora spala juz z 9 facetami ;)