Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadwcfsa

jaka ja durna jestem, dalam sie wyrolowac

Polecane posty

Gość dadwcfsa

witam, zawsze cos radze,wymądrzam się a dzisiaj musze przyznać,ze mnie wyrolowano. Spotykałam sie dawno kiedys z pewnym gościem, spotkałam go wczoraj. Myslalam,ze bedzie miał pretensje, bo niezbyt ladnie sie wtedy zachowałam. On był czarujący, mily .... i tu sie zlapalam bo mysle,ze to byla jego mała zemsta, teraz nawet nie zadzwoni. Mysle,ze mialam zobaczyc co straciłam. Dałam sie wkręcic jak dziecko.

Gość dadwcfsa
Myslę,ze juz nie chce go wkrecac, trudno. Pewnie miala satysfakcję,ale ja durna bylam, trzeba było go olac jak tylko go zobaczyłam.

Gość dadwcfsa
oczywiscie miał satysfakcje

Gość a ja sie też wkręciłam
nie widzialam go długo.. byliśmy przyjaciółmi, tzn. on myślal że tak jest, ja chcialam więcej... spotkaliśmy się po roku, okazywal mi duże zainteresowanie.. widać było że zrobiłam na nim wrażenie i że sie mu podobam i co? nic. cisza...... zbyt duże miałam oczekiwania po tym spotkaniu.... następnym razem bede mądrzejsza.. teraz musze trochę pocierpieć...

Gość dadwcfsa
mysle i mysle i tak tego nie zostawie. Poczekam, mam czas. ;-)

Gość Wrom
No raczej on drugi raz nie da ci się wkręcić.

Gość dadwcfsa
Zdaje sobie sprawe, ze on juz sie nie da wkręcic. Taka duża, a jak dziecko się złapalam.

Gość ale właściwie...
... to o co Ci chodzi? :O To Ty zachowalaś się - jak sama piszesz - niezbyt ładnie. Więc nawet jeśli chciał się zemścić będąc czarującym i miłym, to wcale mu się nie dziwię :P

Gość Wrom
Przynajmniej będzie miał dobry humor przez kilka dni - trafił swój na swego.

Gość dadwcfsa
Facet zadzwonil w sylwestra, delikatnie pijany. Wszystko wyjasnial i przepraszal. Zemsta mu jednak nie wyszła.... Faceci

Czy satysfakcja z zasmucenia kogoś, to jest właśnie to, co chciałabyś, by Cię łączyło z innymi? ;) .... zastanów się, ale tak bez oszukiwania samej siebie.... :D

Gość Wrom
Czy nie wyszła to się okaże w przyszłości.

Gość dadwcfsa
macie racje. Musze sie zmienic, ale byłam bardzo mila, spokojnie. Normalnie sie zachowalam,składałam mu zyczenia. zero złosliwosci.

Gość dadwcfsa
ale musze wam sie przyznac,ze po tym numerze ktory mi zrobil to jakos zaczął mni na nowo krecić ten facet. Wczoraj byłam mila, moze zadzwonie zapytam jak zdrowko po sylwestrze. Jak myslicie?

Gość michela york
Jezeli ty do niego wydzwaniasz tak samo jak wysylasz tu ten swoj post to nic dziwnego ze on ma ciebie po dziurki w nosie.