Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniś18

Czy bedzie pasował taki majkijaż na studniówke??/

Polecane posty

Gość Moniś18

Mam czarna sukienką zkilkoma złotymi wstawkami. Chciałabym się wymalować na fioletowo gdyż mam zielone oczy i poprostu fiolet genialnie wydobywa ten kolor. Czy fioletowy make-up bedzie pasował. Myślałam o złotym ale to jest za mdły kolor, próbowałam dodać czarna kręskę ale wtedy wyglądam na zmeczoną. Co myślicie o tym fiolecei. Pomózcie. Czekam równiez na inne ciekawe propozycje

Gość Moniś18
podnosze

Gość żaklin kenedi
ja bylam na makijażu u kosmetyczki powiedzialam jej co jakie mam i ona mi dobrała makijaz...

próbuje sobie wyobrazić to połaczenie kolorów i jakoś nie bardzo;) zalezy jaki byłby ten fiolet - jeśli głeboki,taki śliwkowy to jestem na tak. Moze zastanów sie nad standardowym smokey eyes? - co do złota, jesli połaczysz go z ciemniejszym brązem makijaż napewno nie bedzie mdły.

Gość Moniś18
no włąsnie myśle o takie śliwce ale takiej naprawde głebokiej nie jakimś wyblakłym fiolecie. W brązowych tonacjach też wyglądam fajnie ale jednak tak strasznie cięzko.Dziękim za odzew. Dziewczynki czekam jeszczcze na jakies propozycje.

Gość Moniś18
no własnie dużo osób mi mówiło że powinnam się wymalowac pod kolor sukni, ale jakoś nie pasuje to do mnie. Dziekuje, prosze o więcej

Gość Moniś18
up up up

Gość Moniś18
nie widac dokładnie ale ma coś z mojego, troszkę bęzu troszkę bladorózowego troszkę głębokiej śliwki. Ona ma brązowe oczy, które tez świetnie wyglądają w fioletach. Możesz cos na temat mojego połaczenia make-up z kreacja? pozdrawiam

jesli zdecydujesz sie na taki śliwkowy makijaż oczu napewno bedzie ładnie:) a jak umalujesz usta? aha, potrenuj co najmniej dwa razy ten make-up, zwłaszcza jesli wykonujesz go technika inna niz swoj codzienny:)

Gość Moniś18
Usta przpudruje i takim bezbarwnym błyszczykiem je pomaluje gdyż mocno podkreslam oczy wiec usta powinny być delikatne. Ja praktycznie wogóle się na codzien nie maluje ale na imprezy strzelam sobie naprawde popisowe make up i własnie ostatnio troche eksperymentowałam i wyglądałam naprawde cudnie ale jeszcze dla pewnosci ze 2 razy sobie stzrele takiego make up-a

Gość Moniś18
heh, wiem wiem to jest chyba naczęstszy błąd jaki robia dziewczyny full na oku i ull na ustach wyglądaą jak czarownice :P

Gość Moniś18
będę miała dokladnie takie usta jak na obrazku z 2 linku. Co do krwistoczerwonych pomadek są ok ale tylko wtedy gdy ktoś ma białe żeby a moje niestety z natury są niezbyt ładnego koloru :/

Wyobraziłam sobie połączenie zieleni z fioletem i raczej pasuje. Makijaż nie musi pasować do koloru sukni.

Gość oo monis tez mam
sukienke czarna ze zlotymi wstawkami... masz dluga?? bo ja taka za kolana.. fajniutka;) Twoja za pewne tez:P ja oczy zamierzam pomalowac na złoto.. tak mocniutko, na youtube sa fotki :)

Gość swswswswswsws
Ty sie lepiej dziecko do nauki bierz, skoro masz niebawem studniowke to i matura niebawem, a nie sie zajmujesz glupotami...jak tam dalej bedzie to za rok na kolejna studniowke bedziesz sie pindrzyc

Gość Moniś18
ja mam długa do Ziemie z tyłu jest krótki tren złoty z przodu kila wstawek złotych :D Eveline23 nieeeeee. To jest fiolet i wyglada to okropnie ja bede miec .śliwke i wygląda suoper jak bede miałą zdjecia to wkle4je. swswswswswwsw słuchaj nie chce się chwalić ani przemądrzać bo o mature się nie boje, od pierwsze klasy ucze sie jak pojebana, ciagle biorą udział w konkursach, które wygrywam co roku dostawałm nagrode dyrektora za oceny, do matury jestem juz przygotowana w 80% jeszcze troche i bedzie 100% ale to były 3 długie lata charówki chyba mi sie coś nalezy

Gość trusski
ja mialam brazowa suknie ze zlotymi wstawkami i kosmetyczka super mnie pomalowala na zloto

Gość Moniś18
też chciałam iśc do kosmetyczki ale w moim otoczeniu są tylko 2 które kompletnie nie umieją malowac :/ wolę poćwiczyć i sama się wymalowac